Съвет 1: Известни марки запалки

Съвет 1: Известни марки запалкиВ света има стотици компании, които произвеждатзапалки. За някои хора тези устройства са само заместител на мачовете, а за други - елемент от колектора. Запалки могат да подчертаят социалния статус и да станат прекрасен подарък.

Известни марки запалки

Cartier

През 1867 г. на международното изложение UniversalИзложба в Париж Луис-Франсоа Картие представи своите запалки. Сега къщата Cartier, основана от Louis-Francois, е призната за един от най-успешните представители на бижутерския бизнес. Повече от 150 години Cartier е произвела не само изящни бижута, но и известни запалени овални запалки. Експертите твърдят, че един от служителите на тази фирма е първият, който предполага, че механизмът за отваряне на клапана ще се използва върху запалката. Почти всички запалки от Cartier се произвеждат в Швейцария. Средната цена на всеки от тях е 1000 долара. След като купува за две години, компанията е готова да предостави безплатни ремонти и поддръжка.

Givenchy

В момента Givenchy - най-известниятпредставител на света на модата. Елегантността и желанието за върхови постижения са буквално във всичко: от облекло до парфюмерия. Въпреки това, специалната линия на къщата на Givenchy е аксесоари. Дизайнерите обикновено правят обикновените неща знак на висок стил. Givenchy дръжки, визитни картички и запалки не са просто ежедневни предмети, те са стилни и скъпи бижута.

BIC

Клиентите видяха марката BIC преди повече от половин век. Първоначално тази марка произвежда стоки изключително за мъже. Сега надписът BIC украсява аксесоари за бръснене, писалки и други писане, запалки. Основният принцип, ръководен от компанията BIC, е да произвеждат евтини продукти с отлично качество. Запалки и химикалки се губят най-често и затова те трябва да бъдат евтини и достъпни.

Zippo

Джордж Блесдел основава фирмата "Зипо" през 1932 г. Блейсдъл беше толкова вдъхновен от австрийските запалки, че реши да произведе подобни в САЩ. Въпреки това, купувачите се оплакват от честно неуспешния дизайн, затова се полагат много усилия, за да бъдат изпълнени техните изисквания. От създаването си, Zippo произвежда хиляди различни запалки. Те се различават в материала на тялото (обикновено месинг, мед, хром-никелови сплави, сребро, злато, титан) и екстериорна декорация (кожа, дърво, каучук, различни рисунки). Към днешна дата фабриките "Ципо" произвеждат около 45 000 запалки на ден.

Dunhill

Британецът Алфред Дънхил отвори първия симагазин за тютюневи изделия през 1907 година. През 1923 г. той излезе с идеята да продава запалки, които могат да се използват с една ръка. Той, заедно с двамата си работници, създава такъв аксесоар, който се оказва наистина революционен. Първият запалка от Дънхил се нарича "Всеки път", но след това на моделите се казва Уникално. Една година по-късно, под марката Dunhill, нова линия запалки (Tallboy). През 1956 г. Дънхил успя отново да разтърси човечеството, освобождавайки първите запалки в света на бутан.
Съвет 2: Най-известните марки облеклаПристигайки в търговския център, можете неволно да се объркате: огромно разнообразие от магазини, понякога объркващо дори безпощадните магазини. За да не допуснеш грешка и да вземеш висококачествени и стилни нови дрехи, първо трябва да разбереш марките на дрехите.

Най-известните марки облекла
инструкция

1


Сред известните марки има и луксозни дрехимарки и масов пазар гиганти. Луксозните марки са разделени на дрехи за ежедневна употреба и мода "haute couture". Ето защо, на първо място трябва да разберете какви цени отговарят на вашите нужди.

2


Ако цената не е една от основнитеприоритети при избора на дрехи, можете да обърнете внимание на известните марки облекла, които са известни с качеството на материалите си и шивашката промишленост. В допълнение, добре известни марки ще подчертаят вашето състояние. За ежедневно износване можете да изберете дрехи от колекциите на случайни марки. Такива като: Томи Хилфигер, Бърбъри, Изабел Марант, Гис, Уго Бос.

3


За известни служебни и служебни събитияоблеклото марки предлагат голям избор от класически костюми, строги рокли, поли, панталони якета и якета. При избора на дрехи, които съответстват на костюма за дрехи, трябва да обърнете внимание на марките Шанел, Прада, Валентино, Виктория Бекъм, Луи Вюитон, Гучи, Емилио Пучи.

4


Отивате на официална вечер, изберете екип,съответстващо на събитието. Най-печелившите вечерни тоалетни са представени от известните марки Zac Posen, Dolce & Gabbana, Badgley Mischka, Oscar de la Renta и Vivienne Westwood.

5


Ако за вас не е най-важното в България известна маркаизбирайки дрехи, след това обръщайте внимание на масовия пазар. Повечето от масовите магазини в Русия са испанската корпорация Inditex. Тя включва такива известни марки като Zara дрехи, Pull & Bear, Bershka, Stradivarius, Oysho, Massimo Dutti, Uterqüe. В допълнение Inditex Испания за масовия пазар е пазар марка Mango.

6


Giant H & M (Hennes & Mauritz) - шведскиmass-market - продава дрехи под добре известна марка със същото име, както и под марките COS, Monki, Weekday, Cheap Monday и други разкази. Марките Topshop и New Look представляват Великобритания на масовия пазар. Германия - C & A, Tom Tailor и Ню Йоркър. Холандия - Мексикс. Франция - Promod и Naf Naf. Американският масов пазар е представен на руския пазар от марките Gap и Next.
Съвет 3: Как да направите запалката от корпуса на касетатаИма няколко начина да направите запалки подплата, които ще споделим с вас днес. Изглежда, защо, ако се продават различни запалки? Факт е, че може да не е винаги на ръка. Но уменията да се правят домашни запалки за цигари никога няма да се намесят. Следвайки инструкциите ни, ще можете да се хвалите със самозалепваща се запалка.

Как да направите запалка
инструкция

1


Метод първи. Подгответе ръкава, нов zippu (или намерете стария), горелка и медно сребърно спойка. Премахнете крема от ципа и извадете диска от него, който го лапи. След това извадете цялото съдържание на zipp: закрепване на диска, филтър и опаковка. Цялото съдържание е сглобено и запоено. Премахнете цялата грапавост с файл, като го направите правилната форма. Завийте залепеното съдържание на ципа в ръкава, вкарайте фитила и го допълнете с бензин. Запалката е готова.

2


Метод два. Подгответе метална тесница. Направете дупка в него за колелото. В отвора за колелото поставете специален кремък за запалката с пружина. Flint трябва да бъде с малка гумена лента. Направете здрава метална или сплавна капачка с фитил. Сглобете цялата структура. Вземи празния ръкав. Приготви метална тръба, спойка към ръкава. Напълнете с бензин. Запалката е готова.

3


На трето място. Подгответе ръкава и памучния кабел. Изрежете малко парче памучен шнур и го спуснете в ръкава, предварително навлажнено с бензин, за да го предпазите от влага. Външният край на фитата оставя да се грижи за взаимодействието с кремък. Направете кремък от файла. За да направите това, прилепете към ръкава малка фигура с размер около 5 см. Налейте бензин в ръкава. Запалката е готова.