Съвет 1: Как да активирате Yandex

Съвет 1: Как да активирате Yandex

Yandex - Безплатна и обществена търсачка. Достатъчно е да въведете в адресната лента на браузъра yandex.ru и ще стигнете до ресурса. Има обаче някои системни функции, които са налице само след регистрацията.

Как да активирате Yandex

инструкция

1

Ако искате да активирате услугата Yandex.Money, управлявайте абонаментите, изпълнявайтегенератор на продажби или да използвате възможността да проследявате развитието на сайта си, като използвате услугите на уеб администратори и метрики, трябва да създадете пощенска кутия в системата, по този начин ще създадете своя профил на Yandexд.

2

Отидете на главната страница на http: // www.yandex.ru. В лявата част на страницата намерете формуляра за влизане в пощенската кутия и кликнете върху връзката "Стартиране на пощенска кутия", намираща се под нея. Ще бъдете заведени до страницата за регистрация.

3

Регистрацията се състои от две стъпки. На първия етап въведете името и фамилията в празните полета. Системата гарантира сигурността на личните данни и въвеждането на правилна информация за себе си ще помогне за възстановяване на достъпа до пощата в случай, че забравите паролата. Изберете потребителското име и кликнете върху бутона "Напред".

4

Във втория етап създайте парола и потвърдететова. Можете да изберете таен въпрос и да отговорите или да зададете алтернативен имейл адрес. Това също така ще помогне в бъдеще да възстановите забравена парола. Посочете номера на мобилния телефон - това е необходимо в различни ситуации. Системата може да изпраща кодове за потвърждение или потвърждение към нея.

5

Въведете знаците от картинката в съответнатаза да потвърдите действията си и кликнете върху бутона "Регистриране". Използвайки данните за вход и паролата си, влезте в създадената пощенска кутия. След това в горния десен ъгъл на всяка страница на YandexНяма да видите данните за вход, които сте избрали.

6

Достъп до допълнителни услуги Yandex се осъществява чрез това влизане, натиснетекликнете върху него с левия бутон на мишката, за да отворите падащия списък. За да активирате определени функции, ще трябва да въведете допълнителна информация за себе си или за вашия сайт. Следвайте инструкциите, предоставени за всяка отделна услуга.

Съвет 2: Как да активирате alawar игри

Alawar Забавления - международнипроизводител на компютърни игри, предназначен за широка аудитория. Интересни, цветни, неусложнени предмети на тези прекрасни детски играчки се влюбиха не само с децата, но и с възрастните. Изтеглете всяка игра, която харесвате в описанието, можете да намерите на сайта alawar.ru. Можете да го активирате по няколко начина.

Как да активирате игри

инструкция

1

След като изтеглите и инсталирате играта, виеще се предлагат две опции 1) играят безплатно 30 минути 2) премахнете ограничението и пуснете пълната версия. Кликнете върху "премахване на ограничението". В появяващия се прозорец ще видите първия начин за активиране - SMS плащане. Моля, въведете държавата си. Изпратете 8-9-цифрения код на краткото число. След няколко минути телефонът Ви ще получи SMS с отговор с ключ, въведете го в съответния прозорец. Кликнете върху "Пусни сега". Цената на SMS (например за играта "пленници на планински замък") е 187 рубли.

2

Вторият начин е плащането с електронни пари. Тя може да бъде webmoney или Yandex пари. Кликнете върху някой от приемливите методи. Напиши си имейл, ключът ще дойде при него след заплащане. Кликнете върху бутона "плащане". Въведете ключа от имейла, дошъл в имейла и "играйте сега". Този метод е по-евтино - 168 рубли.

3

Третият начин - плащане с банкови карти (Visaили MasterCard). По същия начин посочете адреса на пощата, кликнете за плащане. Отворете страницата за регистрация на поръчките, въведете вашите лични данни и данни за картата. Кликнете върху "плащане". След известно време имейл с код за активиране ще дойде в полето за електронна поща. Въведете кода и играйте. Разходите за плащане на картата също са 168 рубли.

4

Четвъртият начин - плащане чрез плащанетерминал. Намерете термина QIWI, натиснете горния синен бутон "плащай за услуги", от списъка, който се показва, докоснете "други услуги" (изображението със син бележник). Изберете "игри" (жълт джойстик). В нов прозорец кликнете в долния десен бутон "напред". След това се нуждаете от "фабриката за игри на алавар". Въведете номера на мобилния си телефон. Той ще получи кода на сертификата, който трябва да въведете на страницата alawar.ru/qiwi заедно с адреса на електронната поща. Тя ще получи писмо с ключ. Активирайте играта с ключ и играйте. Цената на играта е 150 рубли.

Съвет 3: Как да активирате Alawar игри

продукти Alawar изключително популярна, тъй като компаниятапредлага много видове колоритни, интересни игри на различни нива от различни жанрове. Но, за съжаление, този продукт се плаща. От друга страна, това е достойното плащане, което дава на служителите на компанията Alawar възможността да създадат своите шедьоври.

Как да активирате Alawar игри

Ще ви трябва

  • Играта Alawar, изтеглена от официалния сайт.

инструкция

1

Първо трябва да инсталирате игратаизпълнете го. Когато стартирате, ще видите прозорец, в който можете да изберете два варианта - да играете безплатно за тридесет минути или незабавно да премахнете ограниченията. Ако не сте сигурни, че ще ви хареса играта, можете да изберете първата опция и да платите за играта по-късно, когато вземете решение. Докато не сте платили за това, всеки път, когато стартирате, ще се появи този прозорец с избор от две опции.

2

Ако решите да платите за играта и щракнете върху бутона"Премахване на ограниченията", след това се появява нов прозорец със списък от начини на плащане. Първият начин е плащането чрез SMS. Просто изберете вашата страна в първия ред, а след това opravte SMS съобщение с кода от втория ред до посочения брой. В замяна ще получите ключът към играта, които се вписват в полето на третия ред. След това кликнете върху бутона "Пусни сега". Всичко, играта е активирана.

3

Вторият начин на плащане е по електронен пътпарите WebMoney или Yandex.Money. В този случай изберете една от двете платежни системи, след което въведете електронната си поща на първия ред. След това на втория ред кликнете върху бутона "плащане". След като се извърши плащането, ключът към играта, който влезете в полето и кликнете върху бутона "Пусни сега", ще се появи в имейла, който сте посочили по-рано.

4

Третият начин е плащането с банкова карта. Всичко трябва да се направи по същия начин, както когато се използват електронни пари.

5

Все още можете да плащате чрез терминалаQiwi. За да извършите плащане кликнете върху главната страница на терминалния бутон "Плащане за услуги", а след това "Други услуги" в менюто, което се отваря. След това кликнете върху "играИ изберете "Alawar Фабрични игри. " За да получите кода за активиране на играта, въведете номера на мобилния си телефон в съответното поле. На посочения номер ще се появи SMS съобщение със сертификат, който трябва да бъде въведен в терминала Qiwi, а след това да плати. След като приключите плащането, ще получите код за активиране.

Съвет 4: Най-добри браузъри за iPhone

Стандартният браузър за iPhone Safari е достатъчно бърз и лесен за използване, но няма по-малко добри алтернативи с различни услуги и приятни допълнения.

браузър за iphone

Google Chrome

Браузърът Chrome е перфектно синхронизиран с всичкиуслуги от Google и работи на най-популярната операционна система. Дори ако потребителят използва множество платформи, браузърът ще помни раздели, пароли и други данни. Ако Safari е инсталиран на вашия компютър, той ще може да работи с Chrome на iPhone, използвайки функцията Handoff.

Приятният интерфейс на браузъра е допълнен от удобенВертикален панел, на който можете да работите с раздели и да актуализирате страницата с един svaypom. Взаимодействието с адресната лента е още по-удобно поради специалните символи на интернет. Чрез активирането на опцията "Спестете данни" в Chrome можете да запазвате трафик и да не се притеснявате за сигурността на изтегленото съдържание.

Бряг от Операта

Интерфейсът на браузъра не може да се нарече традиционен заотчитат, че сайтовете в брега изглеждат като приложения. На основния панел се събират икони на избрани сайтове и можете да промените реда им и да изберете изображение за фон, както и в стандартната версия на компютъра. Браузърът ви позволява да работите в мултитаскинг режим с няколко раздели.

Меркурий браузър за iOS

Меркурий браузър може да се нарече един от най-многонапреднали продукти на App Store. Потребителите могат да свързват различни разширения, да активират AdBlock, да променят потребителския агент, да променят режимите на четене, да коригират, ако желаят целият екран, да работят с облака и да приложат жестове.

Разделите могат да бъдат конфигурирани по начина, по който се показватна компютъра, за да изгладите неудобството в операцията, когато отивате от смартфон към компютър и обратно. С голяма функционалност този браузър за iPhone остава доста бърз.

Yandex Browser

Руският браузър е различен от останалитеудобно местоположение на адресната лента. В Yandex.Browser той се намира в долната част, така че няма нужда да преглеждате страницата или да стигнете до горната част на екрана, за да ударите адреса на сайта. Yandex е усъвършенствала търсенето и е в състояние да даде улики при търсене, а когато времето се изисква, резултатът се появява незабавно.

Браузърът Doplhin

Основната характеристика на браузъра еспособността да се контролира използването на нарисуваните символи. Достатъчно е да задържите пръст на екрана с буквата G, T или I, а Google Browser ще отвори Google, Twitter и Yandex.

Можете да измислите свои собствени символи ида им придават любими уебсайтове за по-бърз достъп. Браузърът също има рекламен блок, способен да стартира режим на цял екран и нощен режим. Таблата могат да се подреждат както на компютър или да се избере стил на страничното меню.