Как да инсталирате личен акаунт

Как да инсталирате личен акаунт

Много интернет ресурси осигуряват създаването на личен офис, в който потребителят може да персонализира начина, по който иска да показва страниците на сайта, да редактира лични данни и да изпълнява други операции. Инсталиране личен акаунт, трябва да извършите няколко действия.

Как да инсталирате личен акаунт

инструкция

1

Някои уеб сайтове нямат частен офис. На всички други ресурси, за да създадете личен офис регистрацията е задължителна. Обикновено бутоните за вход и регистрация се намират на всяка страница на сайта. Те могат да бъдат навсякъде на страницата, но по-често се намират в десния или горния ляв ъгъл.

2

Намерете и кликнете върху бутона "Регистрация"("Регистър"), за да продължите да попълвате формуляра. В съответните полета посочете поисканите данни: псевдоним и / или фамилия, име и патроним, парола, адрес за електронна поща, телефонен номер, адрес и т.н. Задължителните полета винаги са отбелязани със специална икона или подчертани в цвят.

3

В някои случаи може да се наложи да влезетеотговор на един или повече контролни въпроси. Темите могат да бъдат различни. Понякога кодът, който въвеждате в въведения от вас телефонен номер, се намира в съответното поле на формуляра. Следвайте инструкциите и следвайте всички необходими стъпки.

4

Регистрацията може да се състои от един или повеченяколко стъпки. Трябва да минете през всички тях, така че процесът на регистрация да се счита за напълно завършен. Ако напуснете страницата по-рано, регистрацията няма да приключи и няма да можете да инсталирате личен профил.

5

След като попълнете всички задължителни полета,ще видите сигнал, че регистрацията е завършена. Често трябва да потвърдите регистрацията. За целта ще бъде изпратено писмо с линк до вашия имейл адрес. Подобна връзка може да има значение само за определено време, така че не закъснявайте с потвърждението за регистрация.

6

След завършване и потвърждение на регистрациятаще бъде създаден личен кабинет на сайта. Кликнете върху бутона "Вход" и въведете данните си за вход и парола. След това кликнете върху бутона "Моят профил" ("Профил", "Контролен панел"). Тук можете да редактирате информация за себе си, да работите с изображения, да получавате лични съобщения и да отговаряте на тях, да добавяте в списъци с приятели, да се възползвате от тях и други подобни.