Как да отворите плъгини

Как да отворите плъгини

плъгини Можете да направите браузъра да работи повечеефективно, предпазва от проникване на вируси, разширява функционалността. След като ги инсталирате от потребителя не изисква почти никакви допълнителни действия. За да инсталирате, прегледате, активирате и деактивирате приставки, трябва да знаете къде да ги търсите.

Как да отворите плъгини

инструкция

1

За да инсталирате приставката, отидете на сайтадоставчик на софтуер и кликнете върху бутона "Изтегляне" (Изтегляне или "Инсталиране") пред модула, от който се нуждаете. Изчакайте операцията да приключи и ако е необходимо, рестартирайте браузъра.

2

Инсталираните плъгини могат да бъдат активирани иизключете по желание. За достъп до тях в браузъра Mozilla Firefox, изберете елемента "Инструменти" в горната лента с менюта и кликнете върху елемента "Добавки" в контекстното меню. На отворената страница кликнете върху бутона "плъгини"Отляво на екрана. Преди да видите списък на всички инсталирани модули с кратка информация за тях (състояние, версия).

3

За повече информация относнозаинтересовани от модула, кликнете върху връзката "Повече подробности" до желания от вас приставка. За да деактивирате модула, кликнете върху бутона "Деактивиране", за да активирате - "Активиране", съответно. След като активирате или деактивирате приставката, може да се наложи да рестартирате браузъра. В някои случаи модулите могат да причинят проблеми със стабилността или сигурността на браузъра. Предупреждения за това се съдържат и в плъгинната линия.

4

За достъп до плъгини в интернет браузъраExplorer в горната лента на менюто, намерете елемента "Инструменти" и изберете "Добавки" от падащото меню. В отворения прозорец ще можете да получите информация и да изпълните всички необходими действия за инсталираните приставки. За да се върнете към нормалната работа в браузъра, кликнете върху бутона "Затваряне" в прозореца на добавката.

5

В други браузъри достъп до модулисе прави по аналогия. Ако не виждате горния ред на менюто в прозореца на браузъра, уверете се, че не активирате режима на цял екран. За да излезете от него, използвайте клавиша F11. Ако лентата с менюта не се появи след това, кликнете с десния бутон върху панела на браузъра и се уверете, че маркерът е поставен в контекстното меню, разположено срещу "Блок за меню".