Съвет 1: Как да намерите човек на сайтовете

Съвет 1: Как да намерите човек на сайтовете

Да се ​​намери един или друг мъж не е необходимо да се наема детектив. Ролята на частния изследовател заменя интернет. С негова помощ можете да намерите и двамата бивши съученици и първата любов.

Как да намерите човек на сайта

Ще ви трябва

  • - компютър с достъп до интернет
  • - Познаване на името и фамилното име на търсеното лице
  • - Място на пребиваване, професия, хоби на лицето, от което се нуждаете, и притежание на друга лична информация
  • - Снимката на този човек

инструкция

1

Въведете името и фамилията на изгубените мъж в реда на търсачката, например "Google" или "Yandex". Системата веднага ще ви даде сайтове, където името на желаното мъж, Разбира се, в този случай, рискът от грешки е голям, защото съименници мрежовите изобилстват.

2

Потърсете човека, от който се интересувате, в социалните мрежи. Повечето от тях са лесно търсене, която предлага търсене и по име, и по възраст и град на пребиваване. Най-популярните ресурси в тяхната работа детектив, трябва да посетят "Съучениците» (http://www.odnoklassniki.ru), «VKontakte» (http://vkontakte.ru), «Facebook» (HTTP: // ru-ru.facebook.com), «В кръг от приятели» (http://vkrugudruzei.ru), «Моят свят» (http://my.mail.ru.) Има и сайтове, от хора, които търсят на географски принцип, например, "съсед Онлайн» (http://sosedi-online.ru). Ако знаете точно в града, където той живее бившия си съсед на бюрото, можете да търсите в мрежата телефонен указател на абонати правилното град.

3

Търсете правилния мъж може да бъде заобиколен, ако предишните търсенияуспехът не беше коронован. Знаете ли, че една приятелка е успешна в кариерата си? Посетете сайта "Професионалисти" (http://professionali.ru/). Също така на работното място, което можете да опитате да намерите мъж в "Twitter" (http://twitter.com). Има ли информация, че съученичката наскоро стана майка? Вашият път към сайтове за деца-родители, например "Бебешки блогове" (http://www.babyblog.ru). Знаете ли, че приятел е бил любители на туризма или развъждане на котки? Опитайте се да давате реклами за търсенето в съответната общност на "Журнал" (http://www.livejournal.ru). Бившите колеги търсят в сайта http://soslujivzi.ru.

4

намирам мъж можете само с неговата снимка. За това има специални уебсайтове. Единственият отрицателен - повечето от тях са англоезични. Например, сайтът http://www.tineye.com след изтеглянето на изображението дава на потребителя всички подобни изображения. Също така се опита да намери изгубеното снимката е възможно да се http://googleblog.blogspot.com/2009/10/similar-images-graduates-from-google.html и http://www2.picitup.com сайт. http://www.wesee.com/en/home.aspx. Трябва да се отбележи, че днес търсенето на фотография е най-малко ефективно.

5

Чужденец може да бъде намерен на уебсайта "Хора" (http://www.pipl.com).

Съвет 2: Как да намерите човек на работното място

Персонал - един от основните компоненти на успешенбизнес. Без квалифицирани работници предприятието просто престава да съществува във времето. Ето защо е необходимо да се обръща голямо внимание на търсенето на добър персонал.

Как да намериш човек на работа

инструкция

1

Първо, направете списък с изисквания,което ще помогне на огромна маса кандидати да изберат точно служителя, от който се нуждаете. Например, образование, професионален опит, възраст, пол, социален статус, лични характеристики, лоши навици и др.

2

Сега трябва да публикувате обявление за работа. Изберете няколко вестника, които публикуват рубриката "Работа", поставете реклама на сайтове за работа. Няма да е излишно да разглеждате тематични форуми, свързани с вашите специфики на работа, и да оставите съобщение, че имате нужда от служител. Можете също да кандидатствате за трудова борса или да се свържете с агенции за набиране на персонал.

3

Освен това, разговаряйте с приятели и познати -може ли да имат предвид експерта, от който се нуждаете. Ако има такава възможност, погрижете се за работата на хората, от които се нуждаете в други компании. Опитай се да привлечеш добър работник оттам.

4

Бъдете готови за рекламата си за работаще дойдат много "безполезни" резюмета. Те трябва незабавно да бъдат премахнати и да оставят само онези кандидати, които отговарят на вашите изисквания. След това поканете кандидатите за интервюто.

5

Обърнете внимание на поведението на потенциаласлужител. Независимо дали е пристигнал навреме, уверено се държи по време на интервюто, харесва ли ви как отговаря на въпросите. Какво го интересува в работата на вашата организация и какви жертви той е готов да направи заради общата кауза.

6

Помолете кандидата да напише лист хартияимената и телефонните номера на хората, които ще могат да му дадат описание - лидерите на организации, в които работеше събеседникът, учители от университета или бивши колеги. След това се свържете с тези хора и направете запитвания за кандидата.

7

След като анализирате получената информация, направете правилния избор.