Съвет 1: Как да намерите безплатни снимки

Съвет 1: Как да намерите безплатни снимки

Броят на сайтовете в интернет се увеличава,и се нуждаят от изображения, които да придружават текста. Няма и недостиг на снимки, но законът забранява използването на други изображения, защитени с авторски права, без разрешение. Този проблем се решава чрез закупуване на снимки на платени снимки. Ако вашите ресурси са ограничени, можете да вземете снимки на безплатни фотобанки.

Как да намерите безплатни снимки

Ще ви трябва

  • - достъп до интернет;
  • - адреси на сайтове със свободни снимки;
  • - електронна поща за регистрация на някои фотобанки.

инструкция

1

По отношение на изображения на безплатни снимкисе прилагат определени правила. Използвайте картината един или повече пъти, но по правило е разрешено да я правите само за некомерсиални цели. Нямате право на тях, не можете да ги продавате, да ги използвате в дизайна на продуктите за продажба, да ги умножавате и разпространявате и т.н. Снимките не могат да се използват като лого или част от него. Не можете да използвате снимки по ресурси, които нарушават закона по никакъв начин. На някои сайтове едно от условията е указанието на автора за снимката. Също така се случва, че авторът оставя своите изисквания под всяка снимка и можете да го използвате само ако тези изисквания са изпълнени.

2

За да изтеглите свободни снимки на dreamstime.com регистър на сайта. Само първите 50 изтегляния са на разположение безплатно. Освен това, ако искате да направите снимки от този канал, ще трябва да платите абонамент. На freerangestock.com, регистрирайте се, за да можете да изтегляте изображения. Не е необходимо да посочвате автор, но това се насърчава. Снимките от freephotosbank.com се използват с изходния сайт и, ако е необходимо, се свържете с авторите за разрешение. Безплатните изображения след регистрацията също са достъпни на 123rf.com, photogen.com и други.

3

Без регистрация можете да изтегляте изображения на сайта openphoto.net, като посочите автора и източника. Също без сваляне на регистрацията снимки на stockvault.net, turbophoto.com, freedigitalphotos.net, freefoto.com - от условията на тези канали трябва да поставите връзка към сайта на източника. Сайтът sxc.hu изисква указанието на автора, а понякога и уведомлението за неговата употреба или разписка за разрешение. За сайтове без регистрация е morguefile.com.

Съвет 2: Къде да намерите безплатни снимки на вашия компютър

Ако скрийнсейвърът на компютъра ви е уморен, а новиятняма снимки - това не е причината за разстройството. В крайна сметка, в интернет може да се намери много хубава снимка, която не само ще бъде от голяма декорация за вашия работен плот, но и ще помогне да се организира всеки документ, комуникация, презентация.

Къде да намерите безплатни снимки на компютър
На първо място можете да търсите снимка.се отнася за ресурсите на търсачката. Например, има специален раздел за услугите на Yandex, Mile.ru и други търсачки. За да направите това, достатъчно е да ударите в параметрите за търсене думата "снимки" или "изтегляне на снимки". Или веднага отидете на адрес images.yandex.ru (за потребители на Yandex) или go.mail.ru (за потребители на Mile.ru). За да намерите по-бързо подходящо изображение в полето за търсене, най-добре е да посочите точно какво търсите. Например, цветя, животни, природа, компютърни тапети и др. В "Yandex" е много удобно да зададете и други параметри на изображенията: малки, големи, средни, свежи, всякакви. Подобни свойства имат "Mail.ru", "Rambler" и други търсачки. За да търсите изображения в "Rambler" в списъка с наличните функции отгоре, кликнете върху връзката "Още" и изберете елемента "Картини". След като се отвори нов прозорец със сайтовете, които съответстват на заявката ви, можете веднага да отворите ресурса или да запазите разширено копие на изображението. За да направите това, кликнете върху снимката и изчакайте, докато се отвори напълно в прозореца. Наблизо ще се появят налични за този размер на картината. Отворете изображението в желания размер в този или в нов прозорец. За целта просто кликнете с десния бутон върху адреса на сайта и изберете опцията "Отваряне на връзката в нов раздел" или "Отваряне на връзката в нов прозорец". След това, когато изображението се отвори, кликнете с десния бутон върху него и изберете "Запазване на снимката като". След това ще трябва да преименувате изображението (или можете да оставите името, което вече е налице за снимката) и да определите целевата папка, която е последвана от запаметяването на снимката. Можете също така да търсите снимки на различни сайтове. Ако искате да заредите запас от изображения за скрийнсейвъра на работния плот, посочете в параметрите за търсене "Тапет" или "Скрийнсейвъри". Много снимки за компютъра са представени на сайтовете с програмите. И можете да изтегляте изображения от такива ресурси едно по едно или с архивна папка. Много полезни ще бъдат намерени в пространствата на социалните мрежи, където има различни групи интереси. В този случай снимките се търсят най-добре в групи, свързани с компютъра или обработката на снимки. Е, и разбира се, не забравяйте за вашите приятели и познати. Те със сигурност имат нещо интересно. Помолете ги да споделят снимки с вас.

Съвет 3: Как да изтеглите безплатни снимки за компютър

Стандартни костюми за десктоп дизайнне всеки потребител, а индивидуалният дизайн включва използването на оригинални икони и фонове. Човек иска да има компютър на компютъра от изображенията, които харесвате, други имат нужда от текстури за реализиране на творчески проекти. Всичко това е свързано с графиките. И снимките са най-лесни за намиране и изтегляне на компютър от Интернет.

Как да изтеглите безплатни снимки за компютър

инструкция

1

Изтеглете безплатни тапети за PCза няколко секунди, отнема повече време за търсене на желаното изображение. Ако искате да инсталирате нов тапет за работния плот или да намерите тематична илюстрация, въведете съответната заявка в търсачката. На него ще бъде създаден списък с ресурси. Те са предимно безплатни. Прегледайте връзката, която ви интересува, и отворете изображението, което искате да видите в пълен размер.

2

Кликнете върху снимката с десния бутон на мишката иизберете "Save Image As" от контекстното меню. В диалоговия прозорец, който се отваря, посочете директорията, в която искате да запазите графичния файл. Ако е необходимо, можете да промените името му. Кликнете върху бутона "Запазване". След това потърсете снимката в папката, която току-що посочихте. Инсталирането на нови тапети се извършва с помощта на компонента "Екран".

3

В някои случаи, за да запазите снимкитекомпютърът ви може да използва бутона "Изтегляне" (ако е предвиден в дизайна на ресурса, от който изтегляте файла). След като кликнете върху бутона, посочете пътя за запазване на файла и изчакайте изтеглянето да приключи.

4

В определени ситуации може да се снимаизображението, което харесвате. За да направите това, уверете се, че снимката е напълно поставена на екрана на монитора и натиснете клавиша на клавиатурата PrintScreen. Стартирайте редактора на изображения, създайте ново платно. В менюто "Редактиране" кликнете върху Поставяне, за да преместите съдържанието на буферната памет към създадения лист. Можете също да използвате клавишната комбинация Ctrl и V или Shift и Insert. Запазете файла. Инсталирането на приложение за заснемане на изображение ще ви помогне да направите процеса на "заснемане" на екрана по-лесен.

5

Ако откриете колекция от снимки, които са натъпканиархив, запазете файла във формат. zip или .rar на компютъра по обичайния начин, отворете папката, която сте посочили при стартиране. Кликнете върху архива с десния бутон на мишката и изберете от падащото меню метода за разопаковане.

Съвет 4: Как да намерите безплатни карти онлайн

Най-модерни безплатноприложението за картографиране работи точно в браузъра. Това ви позволява да не инсталирате други програми на компютъра си. Ако например има промяна в името на улицата или в изграждането на нова къща, всички необходими промени се извършват в картата от администрацията на сайта или дори от нейните посетители.

Как да намерите безплатни карти онлайн

инструкция

1

Уверете се, че компютърът, на който сте виеискате да използвате картографски онлайн приложения, свързани към интернет без тарифа. Стартирайте браузъра и проверете дали е активирана поддръжката на javascript. Ако е необходимо, активирайте тази опция.

2

Придвижете се до един от следните сайтове. Изчакайте, докато страницата бъде напълно заредена. Ако вашият град е идентифициран с IP адрес, ще видите фрагмент от картата, съответстващ на областта. Ако местоположението ви не е определено, ще видите карта на целия свят.

3

От лявата страна на картата има регулатор на мащаба. Придвижвайки го с мишката нагоре, можете да увеличите изображението, докато го премествате надолу - премахнете, подобно на това как е направено, съответно с бутоните W и T на камерата с трансформатора. Обърнете внимание, че когато увеличавате изображението, снимката се замъглява и след това, докато изтегляте файлове от сървъра, той придобива подробности.

4

Преместете показалеца на мишката на всяко място на картата, натиснете левия бутон и след това, докато го държите, преместете мишката. Ще откриете, че цялата карта е преместена в същата посока.

5

Над картата или отляво на нея е поле за въвежданетърсене низове. Въведете името на улицата или адреса в нея, след което натиснете Enter. След като заредите резултатите, те ще бъдат показани от лявата страна на екрана. Изберете между тях желания и съответният фрагмент ще бъде автоматично изтеглен. Мащабът ще бъде избран автоматично. Ако е необходимо, можете ръчно да премахнете или да преместите картата, за да определите например къде е най-близката станция на метрото.

6

По подразбиране картата, създадена отинструменти за компютърна графика. Ако желаете, вместо това можете да преглеждате изображения, заснети от сателита, в същия мащаб. За да направите това, изберете "Сателит" или нещо подобно в менюто в горната част на картата. При силен подход към някои сайтове вместо тях се показват още по-подробни снимки, взети от самолета. Ако подходът е твърде силен, може да няма такива подробни изображения на сървъра. След като видите подходящото предупреждение, намалете мащаба.

7

Но в режим "Сателит" не се показват именаулици, номера на къщи и друга информация, която е неудобна. Режимът "Хибрид" ще ви помогне да избегнете това. Изберете го в едно и също меню и всички посочени данни ще се показват в горната част на снимките. Вярно е, че техният контраст може да е нисък. Ако това не ти е удобно, избери режим "Карта" в едно и също меню и екранните снимки ще изчезнат.

Съвет 5: Как да гледате CTC на живо

Сериите "Татко дъщери" и "Моята панаирна дама"скечшоу "6 изстрела" и, научна и образователна програма "Галилео", интелектуална игра "най-умният" Тина Kandelaki и програмата "Кино в детайли" Фьодор Бондарчук "Дай младежта!" - това е само част от това, което може да бъде поставено на визитната картичка на развлекателния канал STS. Двадесет и четиричасовите предавания на тази телевизионна мрежа, включително осем регионални телевизионни компании, могат да се разглеждат онлайн, ако скоростта на вашата интернет връзка позволява това.

Как да гледате CTC на живо

инструкция

1

В интернет има сайтове, които се специализиратза търсенето на различни източници на онлайн телевизионни и радиопредавания. Такива уеб ресурси са удобни, тъй като те правят ненужно търсенето независимо и заобикалящите връзки чрез търсачките. В допълнение, често в такива услуги телевизионните канали се представят от няколко връзки, всеки от които използва своя източник и се излъчва с различни размери на изображенията и качество на картината. Това ви позволява да изберете опцията, която най-добре съответства на вашата интернет връзка.

2

Всяка от тези услуги избира независимоплейър за показване на телевизионни предавания в уеб страници - няма само един стандарт. Връзка към един от уеб ресурсите, който постоянно излъчва канала STS, е даден по-долу. Той използва един от типичните плейъри, изпълняван чрез флаш технология, и ви позволява да настроите двата основни параметъра - да промените нивото на силата на звука и да завъртите изображението на цял екран. Два други контролни елемента дават възможност за заглушаване на звука и спиране на излъчването. На същата страница има график за излъчванията на телевизионния канал.

3

В допълнение към играчите, вградени в уеб страницата, също иманезависими програми за гледане на телевизионни канали, излъчвани през интернет. Такива приложения могат да работят без връзка с който и да е уеб сайт, а изборът на желания телевизионен канал се извършва в менюто на самата програма. Например, той може да бъде безплатни приложения TV Player Classic или All-Radio. Разбира се, тук е възможно да настроите настройките в по-широк диапазон, включително да промените външния вид на интерфейса на самата програма.

4

Отделни издания на популярни телевизионни предавания, телевизионни предавания ипрограми с добро качество могат да се видят на "домашния" сайт на самия телевизионен канал. Те могат да бъдат намерени в раздела "Видео" (връзката към него по-долу), след като бъдат излъчени.