Как да поръчате продуктите на Avon през интернет

Как да поръчате продуктите на Avon през интернет

Сега е станало много удобно и действително да поръчате стоки онлайн магазин с доставка до дома. Работещите момичета и жените абсолютно нямат време да се пазаруват в търговски центрове и салони за красота, но винаги искам да изглеждам красиво за всички. Ето защо онлайн магазинса в голямо търсене.

Как да поръчате продуктите на Avon през интернет

инструкция

1

Отидете на уебсайта на компанията www.avon-beauty.ru, преминете през регистрацията, за да получите достъп до поръчката. Без него не можете да направите покупка. След регистрацията, ще бъде изпратена връзка към Вашия имейл. Като кликнете върху връзката, потвърждавате, че сте истински човек, а не спам бот.

2

Влезте с вашето потребителско име и парола, което еизползвани при регистрацията. Изберете елемента от меню "Каталози". Изберете желания продукт и количеството му. След като направите своя избор, кликнете върху бутона "Купете" - стоките ще бъдат преместени в кошницата. Ако искате да завършите покупката, кликнете върху "Връщане в каталога". Продуктът, който вече е в кошницата, няма да бъде загубен.

3

След като приключите с избора на стоките,отидете в кошницата. Внимателно проучете списъка с подредени, така че да не плащате за произволно избраните стоки. Ако има елемент, който не искате да купите, кликнете върху "Изтриване на елемент". След като изтриете договорена покупка, ще има преизчисление и ще видите общата сума на поръчката.

4

Ако всичко е наред, кликнете върху бутона "Checkout"ред ». Попълнете истинска информация за себе си. Уверете се, че телефонният ви номер е написан правилно. Операторът ще се свърже с вас, за да посочи датата и часа на доставката.

5

Доставката се извършва по куриер или по пощататрансфер. В първия случай плащането се извършва в брой след прехвърлянето и проверката на поръчката. Във втория случай плащате за стоките и пратката. Стойността на доставката зависи от теглото на поръчката.