Съвет 1: Как да знаете броя на страниците в даден сайт

Съвет 1: Как да знаете броя на страниците в даден сайт

Когато се развива място създават се няколко основни страници. Допълнителна референтна маса страници се гради върху определени искания. За да проверите количеството страници Има специални услуги, които показват всички данни в реално време.

Как да разберете броя на страниците

инструкция

1

Ако вашият проект има няколко дни, тогава разберете брой на страници няма да успеят, защото не са в търсене. Отидете в браузъра, който използвате за навигация мястоВ адресната лента напишете сайта cy-pr.com. След това кликнете върху тази връзка. За да видите страници регистрирайте профила.

2

Кликнете върху бутона "Регистриране". Въведете данните, които ще бъдат поискани от системата. Не забравяйте да попълните имейл адреса. Това е полезно за вас в случай на загуба на сметка или загуба на паролата. Ако системата ви помоли да потвърдите регистрацията, ще трябва да кликнете върху връзката, която ще се появи в писмото. След това влезте с вашите данни за вход. Ако системата ви помоли да запазите паролата, кликнете върху "Запазване". Трябва обаче да сте сигурни, че на компютъра няма вируси, тъй като всички данни могат да бъдат откраднати.

3

В горната част има поле, в което трябва да въведете адреса място, Въведете желания портал. Също така си струва да се отбележи, че сайтът със и без www - това са два различни проекта за системата, и странициs ще бъдат показани напълно различни. Щом въведете адреса, услугата автоматично ще я сканира и ще ви даде резултата. Можете да видите колко страници на вашия уеб сайт. Показва се също така брой на, който е в търсенето.

4

По същия начин можете да проверите по всяко време брой на страници, което е на вашия проект или на други мястох. За да видите промените, които се случват при индексирането на страниците, след всяка проверка натиснете бутона "Запиши". Опитайте се да използвате в този проект един браузър, тъй като в другата програма няма да видите промените, които се случват на проверявания сайт. Поставете нов материал в портала си и броят на страниците ще се увеличава непрекъснато.

Съвет 2: Как да разберете сметката за сапун

Всеки интернет потребител с времетостава редовен гост на някои сайтове. Към мястото е било в състояние да намери своя потребител, то като се има предвид личната информация под формата на потребителско име и парола. Ключов връзка между сайта и човек става неговата електронна поща.

Как да разберете имейл адреса на профила

Ще ви трябва

  • Компютър, интернет, информация за собственика на акаунта

инструкция

1

Нека да започнем с най-простата версия. Вие сте собственикът сметка, и имате достъп до него. За да научите пощенската кутия, трябва да влезете в профила си и да намерите информация за него в профила си. Ако регистрацията е необходима за задаване на имейл, то тогава в настройките сметка винаги можете да го видите. В случай, че сметката не ви принадлежи, попитайте пощенския адрес на нейния собственик. Електронната поща съществува преди всичко за комуникация. Ето защо, ако домакин сметка е приятелски настроен, той ще се радва да сподели тази информация с вас.

2

Някои сайтове Ви позволяват да виждате пощата сметка в адресната лента. Така че, ако имате нужда от данните на потребителя на социалната мрежа "My World", просто отидете на неговата лична страница. В адресната лента ще видите връзка. Обърнете внимание на състава на тази връзка. Името на домейна отговаря на конструкциите: / mail /, / bk /, / inbox / и / list /. След домейна на потребителя следва да се влезе потребителското име за вход. Например връзката казва следното:

HTTP: //my.mayl.ru/inboks/loginpochty/
, Изпратете по имейл сметка изглежда така:
[имейл защитено]
.

3

Можете да използвате една от търсачкитесистеми. На първо място обърнете внимание на информацията, намираща се в социалните мрежи и тематичните форуми. Дори и най-малката информация може да ви отведе до лицето, което търсите.

4

Научете сапун сметка, регистрирани по пощата.ru, можете да използвате програмата MailAgent или да търсите потребители на този сайт. За да направите това, отидете на страницата за търсене или изберете елемента "Добавяне на контакт". Във формуляра, който се появява, трябва да посочите информацията, която знаете за потребителя. Ако собственикът сметка регистриран на този пощенски сървър и при регистриране на правилните данни, търсенето ще намери своя имейл.

5

Може би знаете роднини или близкиприятели на потребителя. В този случай можете да видите списъците на техните приятели. Същите фамилни имена, лични снимки и текстови диалози ще ви подканя за точното лице.

6

Много често потребителите не се ограничават до единпо пощата. Ако знаете псевдоним на човек или някой от имейл адресите му, опитайте да използвате тази информация на други пощенски сървъри. Често влизанията в сметките на един човек се различават само с няколко знака.

7

Ако имате сайт с персонален кабинет за потребители, поканете човек да се регистрира в него. Администраторът на сайта има достъп до регистрационните данни на потребителя.