Как да регистрирате сайт на Narod.Jandex

Как да регистрирате сайт на Narod.Jandex

Ако потребител на интернет желае да създаде свой собствен уебсайт, а след това първоначално, за да тествате силата им, най-добре е да направите това в домейна на трето ниво на "Хората". Яндекс. Тази услуга се предоставя безплатно от системата Yandex.

Как да регистрирате сайт на Narod.Jandex

Ще ви трябва

  • - компютър;
  • - достъп до интернет.

инструкция

1

Идентифицирайте темата от самото начало уебсайта. Ако все още не сте го направили, но имате голямо желание да създадете своя собствена страница в интернет, за вас това трябва да е първият етап. Помнете тези теми, в които считате себе си за експерт, помислете какво можете да споделяте с потребителите на глобалната мрежа. Също така, преминете през главата на темата, която можете и искате да говорите с приятели и познати доброволно. Не се концентрирайте върху това твърде много, защото да получите печалба от един уебсайтно няма да е достатъчно. За да бъдат оправдани усилията, в бъдеще ще имате нужда от една или повече уебсайтс.

2

Регистрирайте се на "Yandex" с името, подходящата тема за вашето уебсайта. За целта първоначално създайте пощенска кутия в системата Yandex (http://yandex.ru). За да създадете пощенска кутия, влезте в системата и изберете "Стартиране на пощенска кутия". Когато полетата се появи пред вас, попълнете ги. Въведете вашето име и фамилия и направете потребителското си име по начина, по който искате да видите името на вашето бъдеще уебсайта. Проверете това потребителско име, като го въведете в адресната лента на браузъра. Ако вече имате една и съща, излезе с различно име. След като въведете данните за вход, задайте паролата, изберете тайния въпрос, въведете номера за проверка и регистрирайте акаунта.

3

Въведете пощата, изберете раздела "Хора" икликнете върху бутона "Създаване". След това поставете отметка в квадратчето до потребителското споразумение, което е предварително четено. След това създайте в семинара уебсайт, То трябва да носи името "name_уебсайтa.narod.ru », но във всеки случай не" narod2.ru ", тъй като в последния не можете да качите вашите страници.

4

След това отидете на новия си уебсайт, Той автоматично ще ви пренасочи към страницата за управление уебсайттата. Тази страница ще се нарича "Семинар". След като изпълните тези стъпки, можете да работите уебсайтв режима, от който се нуждаете.