Коя фирма да си купи прахосмукачка

Коя фирма да си купи прахосмукачка

Един от важните параметри, необходими за цялотодомакински уреди, и по-специално за прахосмукачка, е надеждността. Това, като правило, до голяма степен зависи от производителя. Ето защо, за да се определят функционалните изисквания, трябва да се мисли за това, което марката може да осигури дълъг експлоатационен живот на прахосмукачката.

Коя фирма да си купи прахосмукачка

Общи правила за избор на марка прахосмукачка

Каквато и да е положителната обратна връзка за това или оновамарка сте чували, но техниката на всяка компания може да се счупят. Така че преди да си купите прахосмукачка на една марка, бъдете сигурни, за да поиска от продавача, ако има наблизо магазини, извършване на гаранционен ремонт и обслужване. Това е особено вярно на скъпи измиване прахосмукачки, тяхната гаранционна поправка, може да ви струва доста скъпо, защото услугата, особено в регионите, а не vysote.Dazhe уважавана марка не може да се освободи един много успешен модел, който ще бъде неудобен за използване. Отказ за определен модел, преди да го купите, не забравяйте да се интересуват от прегледите на интернет потребителите, тази прахосмукачка вече е изпробван в експлоатация.

Каква марка да избереш

Има фирми, които произвеждат много различнидомакински уреди - от мобилни телефони и сешоари до прахосмукачки, хладилници и телевизори, а има и такива, които се специализират изключително в производството на прахосмукачки. Като правило техниката им наистина е донесена до съвършенство. Това са немските производители Томас и Карчер, английската фирма Vax, полският Зелмер и американският Бисел. Те произвеждат професионално оборудване и домакински прахосмукачки, изборът на модели не е много голям, но няма съмнение за качеството на продуктите.
Особено популярни модели са Thomas and Karcher, оборудвани с водни филтри: Thomas TWIN TT AQUAFILTER, Thomas GIUS AQUAFILTER, Томас Браво 20S Aquafilter, Karcher DS 5500 VEX.
Що се отнася до другите популярни марки, те могат да бъдатподразделени по ценови категории. Така например, в диапазона от 1,5 до 3,5 хиляди рубли да си купите обикновените прахосмукачки за химическо чистене от Samsung, Philips и LG, на прахосмукачката, която има система filtratsii.K среден ценови диапазон на 7 mistupenchataya, от 3.5 до 10 хиляди, прахосмукачки са оборудвани с аква-филтър, - техника, компанията Electrolux, Panasonic, Хувър и Bosch, както и Samsung и Philips. Те имат допълнителни функции, например, четка за почистване от Panasonic са оборудвани с вграден индикатор докосване прах, който ви позволява да контролирате степента на чистота и чисти работни повърхности.
Направете избор според вашите нужди, няма смисъл в надплащането за онези функции, които няма да използвате.
В категорията на "премия" са предимно измиванепрахосмукачки, чиято стойност е над 10 000 рубли. Тук признатият орган е немската компания Miele. Вашите прахосмукачки са оборудвани с електронен контрол на мощността, който позволява да се регулира консумацията на енергия в зависимост от нивото на замърсяване на повърхността.