Как да нарисуваме Патрик стъпка по стъпка

Как да нарисуваме Патрик стъпка по стъпка

Кой живее на дъното на океана? .. Познати думи? С тях започва популярната анимационна серия "Спонджбоб - квадратни панталони". Опитайте се да нарисувате най-добрия приятел на Спонджбоб - Патрик. С урок по стъпка, той ще бъде много прост.

Как да нарисуваме Патрик стъпка по стъпка

инструкция

1

Изчертайте скелета на тялото на Патрик. В центъра на хартията нарисувайте голям овал. Патрик е звезда с дръжки и крака, така че добавете удължени триъгълни форми към овала. Отгоре до овалната добавете голям триъгълник. От двете страни на багажника и отдолу, нарисувайте два триъгълника.

2

Сега използвайте гумата, за да изтриете всичкоприпокриващи се излишни линии. Изчертайте висяща шапка от горния триъгълник. Всички остри краища на триъгълниците са заоблени. Ръцете на Патрик са като перки.

3

Начертайте панталоните, допълнителна линия върху шортите. Маркирайте пъпа на Патрик с две дъги. Не забравяйте за лицето - забележете формата на лицето. Първо, организирайте устата, двете долни линии, след това линията за веждите и учениците.

4

Направете няколко малки лица на лицето на Патрикудари по страните за веждите. Нарисувайте две овала за очите. Накрая нарисувайте две големи извити линии - това ще бъде устата на Патрик. Не забравяйте да нарисувате езика. На шорти на "ходене" звездата е модел - и го нарисувайте. Патрик остава да рисува с ярки цветове, защото това е много позитивен герой!