Как да изтеглите всички серии "Битки на психика"

Как да изтеглите всички серии "Битки на психика"

Телевизионната програма "Битката за психиката"привлича вниманието на голям брой зрители от много години насам. След като го прегледа, част от публиката признава, че започва да вярва в екстрасензорни способности, но казва, че те са само добре обмислени истории. Ако искате да гледате всички серии и да направите своето собствено мнение, изтеглете шоуто от интернет.

Как да изтеглите всички серии "Битки на психика"

инструкция

1

Първият и най-лесният начин е да използватетърсачката, например Yandex или Google. Задайте името на шоуто в диалоговия прозорец, след известно време ще се покаже списъкът със сайтовете, където се намират сериите. Някои от тях ще се отнасят до споделяне на файлове, например Letitbit, депозитни файлове и др. За да избегнете изтеглянето на потенциално опасен софтуер или вирус, обърнете внимание на размера на файла, за предпочитане е над сто мегабайта. Разширение на файла: ако е * .exe контейнер, не го изтеглете, вероятно е злонамерена програма; Видео файлът има разширенията: * .avi, * .mpg, *. mpeg, * .flv, * .3gp, * .wmv. Ако изтеглите всяка серия отделно, те могат да бъдат опаковани в * .rar или * .zip архив - това са архивирани данни. Задоволеното не може да определи какво е вътре в архива, може да съдържа и вирус.

2

Вторият вариант е торент тракери, например,Torrentino, Rutor, RuTracker и др. Първите две са безплатни и не изискват регистрация, на втория трябва да се регистрират. Също така има и тракери, които следят рейтинга. Всичко зависи от вашия избор. За да работите се нуждаете от торент мениджър (μTorrent, bitTorrent), това е плюс, защото в него можете да видите съдържанието на торента преди изтеглянето. За да намерите телевизионно предаване, използвайте и лентата за търсене на тракера. В резултат ще видите списък, състоящ се от индивидуални поредици, сезони отделно или през всички сезони в един торент.

3

Можете да изтеглите от видео хостинг RuTube,YouTube, вашият собствен хостинг е и в социалната мрежа VKontakte. За да изтеглите от такива ресурси, ще ви е необходима специална програма VKMusic. Ще трябва да посочите връзка към страницата от видеоклипа, като програмата изтегля видеоклипа, от който се нуждаете. За да намерите всички серии на "VKontakte" използвайте търсене на общности, те намират допълнителни материали и всички серии в хронологичен ред.