Как да инсталирате mod mafia

Как да инсталирате mod mafia

Мафията, която на пръв поглед е другаклонинг на GTA, всъщност има много различия от последните, първият и най-важният от които е най-високото ниво на кинематографията и реализма. За да се поддържа и укрепва това качество, играчите развиват десетки модификации, изискващи инсталация.

Как да инсталирате mod mafia

инструкция

1

Изтеглете инсталатора или инсталирайте отново монтажникаверсия на играта. Това ще намали сложността на инсталацията до минимум: просто трябва да изтеглите файла и да кликнете върху "Старт на инсталацията". Освен това представянето на промяна в тази форма е гаранция за качество и ефективност.

2

За да инсталирате нов автомобил, изтеглетесъответния архив и го разопаковайте във всяка удобна папка. Копирайте съдържанието на папките Карти и модели в съответните им оригинали от директорията на играта. Имайте предвид, че не добавяте нови автомобили - просто заменете старите, така че може да излезе, така че след смяната на дузина автомобили, ще замените моделите със собствените си "на втората обиколка".

3

За да промените характеристикитеинсталиран автомобил, ще ви е необходима програмата MafiaDataExtractor и RHAM. Първият трябва да бъде поставен в директорията на играта, да се стартира и да се избере aa.dta - Таблици от менюто, което се появява, след което кликнете върху бутона "Extract". След това стартирайте RHAM, отворете файла vechiles.bin, който е в разопакованата папка и експортирайте файла .rcar от архива с модификацията към него.

4

Във втората част на серията редица възможности са "скрити"поради някаква причина недостъпна за играта. Например - разширена настройка на колата. За да инсталирате такъв мод, трябва да изтеглите модификацията, да замените файловете на играта с предложените (желателно е файлът да бъде добавен към изключенията от системата за сигурност, тъй като може да се определи като заразен с вируса). Отворете файла, прикачен към файла .txt, и запишете командите на конзолата, за да го активирате. Започнете играта, натиснете F12 - се появява конзолата, в която трябва да въведете "мами". Някои функции не могат да бъдат активирани чрез конзолата - например, модулът Free Ride може да бъде достъпен директно от главното меню.