Съвет 1: Зимата 2014/15 ще бъде скъпа?

Съвет 1: Зимата 2014/15 ще бъде скъпа?

Така че зимата дойде! Много паркове имат ледени пързалки отворени, запалените скиори да теглят от ските мецанин крос-кънтри и да купуват восъци и молове са чували весели момичешко бъбрене за избор на ски за зимен отдих. Термометър постоянно пълзи надолу, а рублата - последван от ...

</ p>
Ще бъде ли скъпо за зимата 2014/15?
# pokupkisumom-table {дисплей: блок; преливане: автоматично; ширина: автоматичен;} # pokupkisumom маса tbody {шрифта: 14px важно;} # pokupkisumom маса та {фон цвят :! # f87135; цвят: бял; шрифт тегло: нормално; подложка: 5px; текст -align: център;} # pokupkisumom маса TD {фон цвят: # f7f6f2; цвят: RGB (111, 111, 111); подложка: 5px; текст подравняване: център;} # pokupkisumom маса TR TD: първо дете, # pokupkisumom маса TR-ти: първо дете {ширина: 152px;} # pokupkisumom маса TR TD: последната дете, # pokupkisumom маса TR-ти: последната дете {ширина: 50px;}

Спри! И какво общо има рублата с него?

Нека помислим заедно. Декември е традиционно натоварено време за семейния бюджет. В допълнение към обичайните разходи, трябва да изберете подаръци от Нова година за роднини и приятели и да не забравите за себе си близки. Кой не харесва зимните спортове? Но ако сте изправени пред задачата да закупите ново оборудване, то през декември не е нужно да чакате благоприятни оферти. Началото на сезона никога не се различава от големите отстъпки, а тази година и нови партиди от стоки от чужбина скъпо се разраснаха, благодарение на дългата скока на руската валута.

Какво може да се направи?

При сегашната ситуация можете да посъветвате да рисуватеспециално внимание към модела на колекции от миналото, внасяни от доставчици по стари цени, както и към новото спортно оборудване, продавано с марклуд по различни причини. Миналата година колекциите на сегашното ниво на технологично развитие, като правило, обикновено не се различават качествено от новите. И сред отстъпващите стоки (нови, но продавани без опаковки), понякога можете да намерите продукти на цени, които са много по-приятни за вашия бюджет. Единственият проблем е къде да намерите същите стоки? Тук агрегаторът на отстъпващите стоки "Покупки с ум" може да стигне до помощта. Ето само малка част от зимните стоки с големи отстъпки, които можете да намерите с този сайт:

имепроизводителПричина за мардхаудаЦена, разтривайте.отстъпка
Мъжки, дамски и детски кънки за ледФила, Атеми, ICGОпаковка дефектОт 33952-59%
Ски бягане СпортенПродажба на клирингОт 84957%
Ботуши за ски бягане атоменОпаковка дефектОт 1590 година53%
Ски обувки RossignolОпаковка дефектОт 1290 година51%
Сноуборд ботушиатоменОпаковка дефектОт 1190 година52%
Snowboardsвид такелажОпаковка дефектОт 479030%

Това е само обобщаваща табелка. Специфични стоки лесно се намират на сайта. И ако не го намерите, можете да се абонирате за актуализации на Вашата поръчка, както и с появата на желания продукт, трябва да сигнализира на пощенската служба. Това е много удобно, защото сайтът се актуализира ежедневно!

Най-накрая

</ Img>Зима - чудесно време за укрепване на имунитетана пързалка или ски писта. И за да направите това, не е необходимо да се счупите. Започнете търсенето с Покупки с ума и най-вероятно не е нужно да избирате между "спорт или чанта"!

Просто бъдете внимателни. Пазаруването с ума е пристрастяващо. В края на краищата, в допълнение към спортното оборудване, можете да намерите много по-интересни неща. Това е като посещение на луд шапка, който винаги е имал 6 часа - време за пиене на чай. При покупки с ум, за разлика от обикновените магазини, винаги има време на отстъпки. И началото на зимата не е изключение, а приятно потвърждение на това правило! Имате хубава зима и приятно пазаруване!

Съвет 2: "Зенит" стана шампион на Русия по-рано: като посочи победа

17 май 2015 г., Санкт Петербург "Зенит" в четвъртатавреме стана шампион на Русия. Този път предсрочно, за още два кръга преди края на шампионата, след мач на не-мъж (1: 1) с Ufa. В това състезание първият гол в 32-ата минута бе отбелязан от Хълк, после от Уфа, в 87-ата минута Харис Джанич изравни.

"Зенит" стана шампион на Русия по-рано: тъй като те отпразнуваха победата

Петербургските власти предварително са се подготвили заевентуални бунтове, когато мачът все още продължаваше, около 10 минути преди края, покрай полето до сектора на вентилаторите, вътрешните войски вече избягаха. Макар че нямаше никакви признаци на възмущение, те все още не бяха в поставките, войниците блокираха феновете на терена от двете страни.

Когато обаче стана ясно, че Зенит е шампион,поддръжниците на отбора все още се наслаждавали на буря от радост. Феновете се спуснаха на полето, някои се опитаха да прегърнат футболистите, извикаха. Една мажоретка имаше късмет да плесни ръката на Олег Шатов, а после полицаите усукаха мъжа. Друг готвач готвач трябваше да плета четири пъти, два пъти.

Празнувайте победата на "Зенит" в шампионатаВ края на последния кръг футболът в руската Премиер лига ще бъде голям мащаб. Тогава екипът ще получи чаша, "златни" тениски и т.н. Но в неделя, 17 май, все още имаше много шампанско и искрена радост.

Вицел няколко пъти разпечаташе шал с надпис"Champions 2014/15", съпругата на Хълк и двете му деца излязоха на терена с тениски с снимки на бразилския нападател. Те танцуваха заедно с играчите и караха оранжева топка пред щандовете.

Анатолий Тимошчук - организира екипфутболистите на "Зенит" разтърсиха Вилаш-Боаша. Рондън скочи на гърба на Смолников по време на организираната шествие на футболистите около стадиона. От щандовете бяха хвърлени всякакви неща за екипа на "Зенит" - победителят. Lodygin в отговор хвърли вентилаторите ръкавица.

Тогава Тиносчук, вече в съблекалнята, се отвориШампанско и изля се пяна Кержаков с Аникуков. Малафеев отмъсти за другаря си - изля го с шампанско на главата си и тениска. Всички се зарадваха и се засмяха отново - отново "Зенит" - шампион, а дори и след това!

Хълк, Дани, Уицел и Кришито танцуваха ииталианецът е на масата. Няколко минути по-късно огромната синя маса станала лепкава от сладкия алкохол. Хълк говореше на камерите, че усеща сладкия вкус на победата. Но по-точно всички казаха Шатов: "Добре е Зенит" да стане шампион за два кръга до края. Всъщност ние бяхме най-силните тази година и можехме да спечелим още по-рано, за 5 или 6 кръга преди края на шампионата. "

"Зенит" спечели в шампионата на Русия вфутбол през 2007 г., както и през 2010 г. и сезон 2011-2012. Също така футболният клуб е шампион на СССР през 1984 г. Победата в сегашното руско първенство бе за Andre Villas-Boas (португалски треньор), първият с отбора от Санкт Петербург.

Сега ФК "Зенит" ще играе за руската Суперкупа с Москва "Локомотив" или Краснодар "Кубан". И през следващия сезон отборът ще играе в Шампионската лига.

Съвет 3: Как да започнете кола през зимата без проблеми

С помощта на тези съвети, можете лесно да получите колата си дори в тежка студ!

Как да започнете кола през зимата без проблеми

Един от най-популярните начини е автор. Първо, можете да стартирате двигателя отдалечено, а от друга - да зададете интервала, през който машината да се стартира автоматично, така че двигателят да не замръзва. След 10 минути работа, двигателят е заглушен.

Най-лесният автор, с койтоможете да го направите, струва от 2500 рубли. По-скъпите модели имат дори функция, която стартира двигателя само когато се охлади до определена температура. Той прави това със специален температурен датчик. Такива устройства са по-полезни, тъй като двигателят започва само когато наистина е необходимо - ще спестите гориво.

Също така можете да управлявате автоматичното стартиране от GSM чрез вашия смартфон и специални приложения. Но такава система ще струва 10 000 рубли.

Можете да получите с по-малка сума, ако купувате автомобилно одеало - специално одеало от незапалими материали, което увеличава времето за охлаждане на двигателя с около 2 пъти. Има едно одеяло 3-5 000 рубли.

Следващата опция е допълнителен нагревател. Той е инсталиран в отделението на двигателя и използва гориво за отопление: не изисква нито мрежово свързване, нито стартиране на двигателя. Но цената за такива нагреватели е доста висока: от 25 000 рубли без инсталация.

Можете също да използвате електрическото отопление на автомобила. Той работи на 220V мрежа и отоплява охлаждащата течност. Това е така, защото принципът на свързване на електрическото отопление не е най-удобният начин: могат да се използват само собствениците на частни къщи или гаражи с изходи. Цената на устройството е от 1500 рубли.

Съвет 4: Къде да отидем през зимата

Ако ваканцията е паднала през зимата или типросто искам възможно най-добре да прекарате една новогодишна почивка, не трябва да седнете у дома. Има много възможности за пътуване. Но ако средствата позволят, най-доброто решение ще бъде да отидете в чужбина. Там наистина можете да промените ситуацията, да отсъствате от работните дни и да получите много различни впечатления. Ето само няколко популярни дестинации.

Къде да отидем през зимата
През студения сезон искам да бъданякъде под слънцето, в привързани и топли морета. Отиди на Малдивите, където можете да се отпуснете, да се насладите на качеството на услугата и уникалната природа, гмуркане. Друга чудесна възможност за почивка на плажа са Сейшелските острови. Има пустиня и много кокосови дървета, красиви плажове и чисти води на океана. Все пак, пътуването и Малдивите, Сейшелските острови и ще бъдат скъпи. Подобен вариант за по-достъпни цени е Доминиканската република. Там не е толкова добра услуга, но редовно се провеждат карнавали, нощен живот. И вие можете да изберете Индия, известният курорт на Гоа. Има достатъчно забавления, плажове с фин златист пясък, всички доста nedorogo.Hotite комбинирате лежи на брега на морето и активна почивка? Вие сте директен път към Тайланд - страна на усмихнати хора и екзотична природа. Там можете да посетите райския остров, за да се насладите на прекрасни пейзажи, да изследват древни храмове и дворци, да вземе на сесия или две от най-известните тайландски масаж, да се повозим на слоновете, вижте шоу на отровни змии, купуват евтини дрехи, обувки, и ако имате средства - качеството на перли, сапфири и рубини. Добра идея е да отидем през зимата в Израел - страна с богат културен характернаследство. По това време на годината няма да страдат от изтощителна жега и да се запознаете безопасно свещения град Йерусалим, за да посетите древния Назарет и Витлеем, почивка и медицинско обслужване по Мъртвите приличен курорти morya.Esli искат да доставят удоволствие на децата, изберете турне във Финландия. Там можете да посетите резиденцията на Дядо Коледа, да посетите къщата му, да яздите елен, ски, сноумобил и кучешка шейна. И в същото време и отидете на пазаруване в свободно време от зимното забавление. Всички планински курорти на Андора ще имат вкус за планински скиори. Винаги е слънчево, сняг се крие във всяко време и чудесни цветя растат наоколо. Ако не знаете как да карате, винаги можете да наемете опитен инструктор, който ще ви научи буквално на няколко урока. Ако сте уморени - можете да се отпуснете в един от термалните извори или да седнете в бара, като пиете горещо сварено вино.