Подробности за това как да прехвърлите пари от картата на картата на спестовна банка чрез Интернет

Подробности за това как да прехвърлите пари от картата на картата на спестовна банка чрез Интернет

Ако трябва да прехвърлите париедна пластмасова карта за друга, не е необходимо да се свързвате с офиса на Сбербанк. Много по-удобно е да се използва услугата "Интернет банкиране", чиито предимства вече са оценени от много клиенти на Sberbank. Трансферът на пари чрез интернет е не само най-бързият, но и най-евтиният начин.

Подробности за това как да прехвърлите пари от картата на картата на спестовна банка чрез Интернет

Ще ви трябва

  • - компютър

инструкция

1

Да използва услугата за паричен преводИнтернет, е необходима карта Sberbank, която е свързана със системата Sberbank-он-лайн (свързана с карта и паспорт във всеки офис на Сбербанк) с персонален идентификационен номер и парола. Ако има налична пластмасова карта, идентификационният номер и паролите могат да бъдат получени чрез използването на терминал или банкомат, който обслужва карти Sberbank. Процедурата не отнема много време: - Поставете картата - Наберете PIN - В менюто намерете елемента "Получаване на идентификационния номер". Ако всичко е направено правилно, ще получите една основна парола и 20 еднократни пароли.

2

Да прехвърляте средства директно от картатакартата чрез система Сбербанк SHC @ DH ​​на изисква компютър, таблетка, лаптоп или смартфони, са свързани към интернет. Ако не съществува връзка, направете следното: - Отидете на https://online.sberbank.ru/;- в празно форма, вид, внимателна проверка на всички данни, изисквани - кликнете върху бутона "Напред" .further стъпки ще се различават в зависимост от На чиято карта парите трябва да бъдат прехвърлени.

3

Ако средствата се прехвърлят от картата,регистрирана на подателя, т.е. на вас, на сметката на друга карта, регистрирана от друго лице, след което намирате раздела "Операции". От дясната страна, намерете менюто, в него кликнете върху "Прехвърляне към картата". Отваря се страница с полета за въвеждане на номера на карти. Попълнете първия прозорец с номера на картата, с която искате да прехвърлите средства. След това, на която трябва да се прехвърлят парите. Въведете сумата за превод, например 3000. Кликнете върху "Напред". За да потвърдите операцията, ще ви трябва една от предишните 20 получени парола или можете да поискате парола чрез SMS, като посочите телефонния номер.

4

Прехвърляне на пари от една карта в друга, ако и дветерегистрирана върху вас, произведена по подобен начин, включително един нюанс. В отворения раздел "Операции" в менюто отдясно трябва да намерите елемента "Към Вашите сметки". След това се въвеждат номерата на картите, първо тези, с които се превеждат средствата, а след това и тези, на които те трябва да бъдат получени. След като зададете сумата и натиснете бутона "Next", операцията се потвърждава чрез SMS или пароли.

5

За удобство на клиентите системата Sberbank он-лайндава възможност за наблюдение и проверка на извършените операции. За да направите това, вие трябва да намерите връзка към "История на транзакциите в Сбербанк SHC @ DH" страница на сайта, като кликнете върху него, можете да прегледате всички по-рано извършени operatsii.Udobstvo прехвърляне на пари чрез системата Сбербанк SHC @ DH ​​безспорна. Парите идват на картата в рамките на няколко минути. Почти веднага. Трябва обаче да знаете, че Sberbank не позволява прехвърлянето на средства от кредитна карта към спестовна карта. Въпреки това, можете да прехвърлите пари от вашата заплата (натрупана) карта към вашата кредитна карта. В този случай за транзакцията банката ще задържи комисиона от 3% от сумата за превод.