Съвет 1: Как да спечелите пари в Германия

Съвет 1: Как да спечелите пари в Германия

Германия е страна със стабилно мястоикономическата политика. В социалната сфера се подкрепят гражданите, практически няма безработица, пенсионерите получават стабилна пенсия. Всеки може да спечели, емигрант, студент, гражданин Германия, Стойността е само желание и възможност за получаване на доходи.

Как да спечелите пари в Германия

инструкция

1

Първо трябва да определите нивото на знаниетоНемски, те трябва да говорят свободно. В случай на липса на знания или не на перфектно произношение, можете да посетите специални курсове или да поканите учител. След това трябва да определите състоянието си. Ако учиш Германия, по правило органите разпределят 10 часаседмични студенти за работа на непълен работен ден. Можете да получите работа като сервитьор в кафенето, секретар в офиса, научен сътрудник в университета, учител, продавач, помощник на програмист и др. Имайте предвид, че плащането ще бъде по-малко от тези, които имат подходящо образование. Плащането се извършва в евро, 6-8 на час.

2

Можете да помолите приятелите си за помощотдавна работят в определена област. Този метод може да се използва в почти 80% от случаите, като плащането се извършва на час. Често хората, които имат опит в областта на науката и творчеството, са необходими за работа. Музеи в Германия привличат такива работници, за да покрияттуристите и да ги докарат в своите институции за екскурзии. В последния случай трябва да кандидатствате за разрешение да работите в отдела по труда и в Службата за чужденци. Това е задължителна процедура, от момента на получаване на документа човек може да работи по специалността, представляваща интерес за него, в който и да е град на територията на страната.

3

Студентите могат да работят на непълен работен ден, специалистите на отдела внимателно следят академичните си постижения по време на работния период, в случай на лош напредък решението се отменя.

4

Можете да получавате доходи от лизинга на придобититежилища в страната. Купете апартамент или нежилищни помещения може да бъде за всеки, без изисквания, с изключение на документите, които законодателството не предписва. Основното нещо е да се направи навременно плащане на наема. Наемете стая, като сте подписали договора за наемане и получавате доходите, без да напускате страната.

5

Купете вестник с безплатни реклами, изберете подходяща работа, свържете се с работодателя и отидете на работа в случай на успешно интервю.

6

Ако имате желание да работите във вашата специалност, ще трябва да повишите уменията си на територията Германия, Диплома, получена в Русия в повечето странине е валидна и след повторното провеждане на някои изпити ще ви бъде издаден документ, който потвърждава правото на работа в определена област. В противен случай дипломата се анулира и процесът на обучение трябва да бъде преразгледан.

7

Работа в Германия това е възможно в областта на частния бизнес. Трябва само да кандидатствате за съответната организация, да потвърдите разрешението за пребиваване или гражданството. Изберете подходящо помещение и продължете с регистрацията на документите, които дават право на такива класове. Данъци в Германия се плащат ежегодно, в зависимост от обема на продажбите, е възможно да се намали плащането им. Такива обезщетения са предоставени от правителството с цел увеличаване на заетостта.

Съвет 2: Как можете да печелите в апартамент за една година

Всяка година става по-трудно да се печеляти закупуване на нови жилища. Особено остър е проблемът за семействата със среден месечен доход. Въпреки това, всеки може да реализира мечтата си, защото за това трябва само да знаете печелившите начини за правене на бизнес, които ще помогнат да спечелите добри пари само за една година.

Как да печелите в апартамент за една година
Отделно жилище е много желаната независимост. Това е възможност да се изгради живот по свое усмотрение, да се създаде семейство. Но най-често след приблизително изчисление на "доход-разходи" хората стигат до извода, че няма да могат да купят апартамент през следващите сто години. Не се отчайвайте, но вдъхновени от идеята за закупуване на собствени жилища, разработете ясна стратегия за изпълнението на плана. Статията представя няколко възможни бизнес идеи, които може би ще ви помогнат да получите допълнителни доходи.

Услуги на агенции за недвижими имоти

Това не е така, когато обущарят е оставен безботуши. Ще проучите пазара и печелите пари, предоставяйки посреднически услуги, ще можете да изберете най-добрия вариант за себе си. Ако успеете да се извърши операцията, като посредник, най-малко един апартамент, той вече е достатъчно, за да получат добра комисионна, средно 0.5% от общите разходи. Ако случайно разберете, че някой ще продаде къщата, не пропускайте информацията за глухи уши, предложи да помогне, или да получите печалба на някой друг. Отдаване под наем и продажба на недвижими имоти - един непрекъснат цикъл, бизнес, в който се въртят много пари, че много по-важно тя може да бъде да се присъединят към, без да се инвестира пари resursy.Nakopiv определена сума, която все още не е достатъчно за желаната покупка, заедно с бизнес партньор може да бъде закупена очукан изоставен апартамент в района и да му даде търговски вид. Купи материали за ремонт на акциите и отстъпки, запретнете ръкави и ремонт на самия апартамент, избора на зашеметяващо красива дизайнерско решение. Така че ще спечелите много пари за препродажбата на апартамента, което ще стане много по-привлекателно и по-скъпо, благодарение на вашите усилия.

Машини, които носят пари

Ако има кола, нека работи за вас. Машината може да се превърне в добър "кон" за печелене. Чрез таксиметров превоз в свободното си време можете също да правите куриерски доставки. Друга възможност да генерирате доход е да управлявате колата. Това е работа, която е най-добре да се направи заедно. Много коли се извеждат от Беларус или от балтийските държави. Можете да направите добри пари, като доставяте автомобили от Германия. Често машината е допълнително заредена с резервни части, домакински уреди, гуми, в който случай цената на съдържанието надвишава цената на доставения автомобил.

Развъждане на редки риби

Това не е за шаран или guppikah, има рибаструва стотици долари. Местата на добитъка отнема малко, се държи тихо. Преди да отглеждате, наблюдавате търсенето, преминавайте през специализирани магазини - вашите бъдещи клиенти ще бъдат готови да обявят списъка с риби, чието търсене се увеличава. По същия начин, можете да печелите чрез отглеждане на редки цветя, градински и градински култури, разплодни животни. Спечелете в апартамент за една година е доста реалистично, ако планирате добре работата си и не стойте неподвижни. Можете да комбинирате няколко дейности, да не бъдете мързеливи, а да постигнете желаната цел.

Съвет 3: Как да намерите приятелка в Германия

Руснак, който учи немски език и иска да научи повече за културните особености Германия, винаги е интересно да говорите с човек, живеещ в тази страна. За да се избегне романтичната конотация на такава комуникация, е по-добре да има Германска приятелка, Как да го намерите?

Как да намерим приятелка в Германия

инструкция

1

Възползвайте се от възможностите, предоставени отwww.brieffreundschaften.de, www.letternet.de, www.penpals.de. Тези ресурси са предназначени за хора от цял ​​свят, които искат да комуникират чрез кореспонденция. Потребителите в масата са млади хора, ученици, студенти. Регистрирайте се, за да използвате възможностите на тези сайтове. След това изберете подходящия кандидат за кореспонденция и изпратете съобщение. Можете също да поставите рекламите си на тези сайтове, така че заинтересованите германци да могат да отговорят на тях.

2

Ако вашето германско ниво все още е недостатъчноза пълна комуникация на този език, отидете на ресурса www.studygerman.ru, отидете на линка "разговор клубове" и "форум". Когато общувате там, е лесно да намерите приятелка по кореспонденция.

3

Ако вашият град има висше учебно заведениес Министерството на чуждите езици, се свържете с тях за помощ. Често студентите и учителите са в контакт с представители на страните, чиито езици изучават.

4

Ако сте студент, изучаващ немски езикезик, се възползвайте от възможността да отидете в Германия по програма за обмен на студенти. Понякога набор от хора, които искат да пътуват в чужбина през лятото, за да извършват неквалифицирана работа, например бавачка или ау апарат, също се организират чрез висши учебни заведения. На такива доброволци се предлага настаняване в германско семейство, подходяща среда за потапяне в езиковата среда и усъвършенстване на езика. Възползвайте се от тези възможности, за да търсите приятел в Германия, с когото можете да продължите да общувате и след завръщането си вкъщи.

5

Ако имате приятели в Германия,обаче, са в различна възрастова категория, така че нямате общ интерес, помолете ги да поискат запознати момичета от вашата възраст за желанието си да отговарят на руската жена.