Съвет 1: Как да станете прокурор

Съвет 1: Как да станете прокурор

Ако компетентно управлявате парите, виеможете да изградите ефективна система за тяхното възпроизвеждане. Такава система ще работи почти автономно. Можете да направите свой собствен бизнес и парите ще работят за вас - всеки ден, 24 на ден.

наем

инструкция

1

Лице, което живее на лихви от доходи,получена от недвижими имоти, ценни книжа или друг източник, се нарича провизор. Наемът може да се нарече редовен доход, който е достатъчен за живота на човека. Получателят на наема може да бъде физическо лице, а не само предприемач.

2

Има няколко начина да получите наем, теимат значителни различия, така че си струва да се подхожда отговорно към техния избор. Най-известният от тях е пласирането на средства в банката. Също така, приходите от отдаване под наем могат да бъдат получени чрез закупуване на ценни книжа. Ако има много свободни средства, можете да инвестирате в бизнеса, да станете негов съсобственик. Парите в този случай не само се запазват, но се умножават чрез инвестиции.

3

Друга възможност - закупуване на недвижими имоти, както вв нашата страна и в чужбина. Това не са само апартаменти или къщи, но също така купуват пространство в хотели, търговски комплекси. Заслужава си да се обмисли и подобна възможност за закупуване на търговски недвижими имоти, като закупуването на модули за индивидуално съхранение.

4

Моля, имайте предвид, че не е необходимопрекарайте времето си, за да спечелите доход. Освен това доходите ще се увеличат с течение на времето, защото ще можете да реинвестирате част от спечелените средства.

5

Когато става въпрос за наемник, много от тях представляватпенсионер от Европа, който може да си позволи да пътува след заминаване за заслужена почивка. Но това не е съвсем вярно, защото наемникът може да стане в много по-млада възраст.

6

Всичко започва малко. Първо, проучете разходите си. Не всеки човек може точно да каже за разходните си статии и да се обади на точни цифри. Може би е по-добре да се намалят някои разходи.

7

Ако просто мислите да инвестирате,започнете с финансова грамотност. Най-малкото трябва да имате представа за това, къде си струва да инвестирате и къде да не инвестирате. Това ще ви позволи да се предпазите от действията на измамници, които са склонни да намерят жертвите си сред онези, които разбират малко в областта на финансите и инвестициите.

8

Във всеки случай трябва да разберете основните неща. Но изготвянето на личен финансов план, формирането на инвестиционния портфейл и управлението му е по-добре да се повери на професионалисти.

9

Ако говорим за разходи, се препоръчва товафинансово списание. Като правите записи за разходите, можете да ги анализирате в края на месеца. Не вземайте без крайни нужди потребителски кредити, това ще ви разсее само от създаването на капитал.

10

Много добре, ако можете да оставите 10 до30% от доходите Ви. По-късно можете да инвестирате тези пари в бизнеса, да създавате източници на пасивни доходи. С течение на времето, вашият пасивен доход ще се увеличи, ще можете да използвате различни финансови инструменти.

11

Струва си да се отбележи, че можете да започнете да инвестирате в малки количества. Основното нещо е да разчитате разумно на пари и да инвестирате редовно, а не понякога.

Съвет 2: Кои са превъзходните и как живеят

Изчакайте обаждане на човек, който живее с приходи отнаеми, т.е. от капитала, получен от лихви от депозити, ценни книжа, бизнес. Но в съвременния свят, това е най-често човек, който получава доходи от наетия недвижим имот.

Кои са наемателите и как живеят?

история

- Премахни наемника - и ще унищожиш сянкатасоциална картина. Париж ще загуби характерните си черти. Наблюдателят (вид племе драскачи), скитащи по булевардите, а не, за да видите повече от тези за човешки ресурси, които не са в движение, търсят, без да виждат, да се говори, тихо се движи устните си, и да прекара три минути върху него, за отваряне и затваряне на капака на неговия кутия за енфие - наблюдателят няма да види повече от тези странни силуети, които напълно оправдават възхитителен карикатури на Callot, Monnier, Хофман, Gavarnie и Гранвил "- пише за тази социална група, френският писател Оноре дьо Балзак в неговата забавно, с atiric "Монографии за наемника." В нея той описва доста широка област, които са rentiers, защо и защо той класифицира техните навици, външен вид, и пристрастяване. И излизане от класиците, че хората са горе-- малки хора, безжизнени, тъп и създават в насипно състояние, което води безрадостно живот.

съвременност

Разбира се, на Балзак трябва да се вярва, новремена са се променили толкова много, че сега по-активни и по-щастливи хора от наемника, това е трудно да си представим. Изглежда, че прекарват живота си в безделие и безделие. Това обаче не е напълно вярно. Тяхната безделие най-често се гради върху огромна и всеобхватна любов към себе си, която изисква неуморна грижа и усилия. Това е любовта на себе си се дължи на желанието им да се извършва една част от годината по плажовете на световните океани, най-вече някъде в Гоа, а другият - по снежните склонове на ски курортите. Особено, ако апартаментите или други недвижими имоти, които те отдават под наем, са в Москва, където според всички рейтинги най-високият жизнен стандарт в Русия. Доходите, получени от съвременните московци, са достатъчни за закупуване на недвижими имоти в европейски страни и по този начин да се напълни наемът им. Така се развива класическата формула: парите правят пари. Така че съвременните rentiers себе си и своите семейства осигуряват за сметка на пасивна dohodov.Pravda, заслужава да се отбележи, че думата рентиер тези хора сами не се обаждат. Сега друга дума е много по-популярна - "downshifting", което също означава забавяне или отслабване на всеки процес. В преносен смисъл, то е начин на живот в центъра на себе си и семейството си, спокойствие, изостава в надпреварата за пари и kareroy.Odnako има категория хора, които са истинските съвременни rentiers любовници, които са рисковани финансови операции, но оправдава разходите и риска , например като инвестира част от печалбата от дохода в инвестиции, акции или ценни книжа. Като правило, такива rentiers имат аналитичен ум и е добре запознат с икономически и политически предположение, така че позволете си да играе в стоката, валута и склад birzhah.Stat рентиер може да бъде различен: някой, например, може да се наследява пари , акции, недвижими имоти и др. И някой отива на целта си за няколко години, като се използват, може би, дори и своята, и отдават под наем на някой друг имот от отдаване под наем на пренаемане, и постепенно се "разшири" техните стопанства, което води до повишаване на приходите. Разбира се, за да започне развитие като рентиер нужда Колкото по-скоро, толкова по-добре., Тъй като финансовото състояние на съвременния свят е много нестабилна. Просто трябва да мислите чрез бизнес план, в който всички рискове ще бъдат взети под внимание и ще започнете да реализирате мечтите си!