Съвет 1: Как да прехвърляте пари от PayPal на Yandex.Money

Съвет 1: Как да прехвърляте пари от PayPal на Yandex.Money

"Яндекс.Money "е една от най-популярните руски платежни системи. PayPal - не по-малко популярна чуждестранна подобна система. Прехвърлянето на средства между тях може да бъде полезно за много собственици на електронни портфейли.

прехвърляне на пари за Yandex пари

инструкция

1

Директният превод не може да бъде извършен. За съжаление, правилата на платежната система "Yandex.Money" ясно заяви, че работата с чужди подобни системи не се извършва. Това означава, че просто да направите прехвърляне на PayPal, за да изтеглите средства за Yandex.Money няма да работи.

2

Прехвърлете средства чрез банковата си карта. Най-простият и дори безплатен (най-често) начин за прехвърляне на средства от PayPal на "Yandex.Money" е да използвате вашата банкова карта. Така че, когато се регистрирате в платежната система, PayPal винаги е помолен да обвърже вашата дебитна карта. Можете да прехвърляте средства както от картата, така и от личен профил в "PayPal" и обратно. За да прехвърлите пари в чантата в системата "Yandex.Money", трябва първо да ги донесете на картата от сметката в PayPal и след това до сметката "Ya. D". Ако използвате картата "Сбербанк", можете да използвате онлайн услугата "Сбербанк Онлайн", ако имате друга карта, а след това чрез банкомат или подобна услуга. Работата отнема от няколко минути до няколко часа. Комисията в повечето случаи не се таксува.

3

Използвайте доверената размяна сположителни отзиви и добра история. Въпреки факта, че прехвърлянето на средства между чуждестранни платежни системи и руски е забранено, обменните точки откриват вратичка. Много е важно да изберем топлообменника, който наистина работи, а също така не е измамник. Добрите офиси за обмяна на валута могат да се видят на сайта на електронните плащания Webmoney, тъй като те показват не само списъка на самите обменници, но и обратна информация за тях. Струва си да се помни, че за прехвърлянето на средства от PayPal на "Yandex.Money" ще трябва да плати комисиона. Обикновено не е по-малко от 5%. Средно - 7-10%. За да обменяте средства в обменника, трябва да изберете колоната "Изпращане на PayPal", след това елементът "Получаване на Yandex.Money". Преводът се извършва средно няколко часа, максимум - един ден.

4

Да прехвърляте средства от платежната системаPayPal, Вашата сметка задължително трябва да бъде активна (маркирана "проверена", което означава, че свързването на картата е направено), принадлежат на вас лично. Попълвайки графиките на обменните бюра, не забравяйте, че трябва да посочите едно и също фамилно име, точно както в профила в PayPal, така че средствата да бъдат отписани. Всички рискове, свързани с прехвърлянето, предполагате, защото вие сте започнали изтеглянето на средства. Платежната система не ви застрахова в този случай от измами.

Съвет 2: Как да кандидатствате за Yandex.Money

"Yandex.Money" е платежна система в Интернет, чрез която можете да плащате за стоки и услуги, надеждно спестявайки информация за всички трансфери.

Как да кандидатствате за пари от Yandex

Ще ви трябва

  • - пари;
  • - банкова карта;
  • - компютър с достъп до интернет;
  • - мобилен телефон.

инструкция

1

Въведете интернет. "Yandex.Money" е онлайн платежна система, което означава, че по време на извършване на плащане и получаване на отговор за резултата, човек трябва да бъде в световната мрежа.

2

Влезте в платежната система Yandex.Money. Ако вече имате поща на www.Yandex.ru, влезте с вашите данни за вход и отворете сметка в съответния раздел. След автоматично превключване към "Yandex.Passport" въведете паролата за плащане и информацията за определяне на потребителя. Препоръчително е да посочите името и фамилията, както и документа за самоличност. Идентифицираните потребители имат повече възможности да се справят с Yandex.Money от анонимни /

3

Приемете споразумението и кликнете върху бутона "Запазване". Вие автоматично ще отидете на сайта на платежната система и ще се озовете в електронния си портфейл. На страницата броят на вашия номер и баланс ще бъдат осветени в зелено.

4

Ако нямате поща на www.Yandex.ru, регистрирайте се. На www.Yandex.ru функционира едно влизане за пощенска кутия и електронна поща. Yandex.Money е достъпна само за физически лица.

5

Ако телефонът ви поддържа достъп до Интернет, използвайте мобилната версия на Yandex.Money, която ви позволява да изпълнявате най-необходимите действия с профила, дори и да не сте на компютъра.

6

Ако имате Visa или MasterCard на която и да е банка в Русия или на ОНД, можете да я свържете безплатно с Yandex.Money сметка.

7

Създайте команда за разсрочено плащане, ако в сметката ви в Yandex.Money няма достатъчно средства. Системата автоматично ще изтегля парите незабавно след получаване на необходимата сума по сметката.

Съвет 3: Как да теглите пари от Yandex.Koshelka

Електронни портфейли - един от най-популярнитемодерните хора начини да работят с пари. Най-надеждният и лесен за използване представител е Yandex.Wallet, чието създаване по правило не е повече от 5 минути. Също така е лесно да извлечете средствата, натрупани върху него. оттегли парите с Yandex.Koshelka може да бъде по няколко начина.

Как да теглите пари от Yandex.Cash

инструкция

1

оттегли парите с Yandex.Портфейл върху карта, прикрепен към него, "Алфа Банк". Просто изпрати в онлайн банка "Алфа банк" заявка за свързване на профили. Изчакайте SMS известието с парола, потвърждаващо завършването на свързването. След като извърши тези действия, можете свободно да теглят пари от Yandeks.Koshelka към банкова сметка по всяко удобно за Вас време. Не забравяйте, че за всеки такъв трансфер на средства ще се начислява такса в размер на 3% от сумата показва на картата.

2

По подобен начин, парите с Yandex.Koshelka можете да на картите, вързани към банките на сметката "Откриване" и "RosEvroBank". След като сте изпълнили всички необходими действия за това парите пристигат на картата, обикновено в рамките на няколко минути. Таксата за теглене е също 3% от сумата на транзакцията.

3

При липса на банкови карти, свързани със сметката, оттегнете се парите с Yandex.Можете да използвате системата за конвертиране на пари. Адресът на най-близкия до Вас адрес, който извършва подобни парични преводи, може да бъде намерен на сайта www.contact-sys.com. Когато изтегляте средства от Yandex.Koshlok през системата за контакти, ще бъдете таксувани с комисионна от Yandex от 3% и такса за контакти от 1,5% от сумата на транзакцията. Моля, имайте предвид, че минималната сума за теглене по този начин е 100 рубли.

4

оттегли парите с Yandex.Можете също да отидете на рублата сметка във всяка банка на Руската федерация. Не забравяйте, че комисиона за такава услуга ще бъде 3% от сумата за теглене плюс 15 рубли. Някои банки могат да поискат и допълнителна комисиона, когато средствата се кредитират по сметката Ви.

5

Чрез касата в офиса на RIBO "RIB" може да се направи извод парите с Yandex.Cash без откриване на банкова сметка. По този начин можете да изтеглите поне 20 рубли. В този случай таксата за прехвърляне на средства ще бъде 3% от сумата на транзакцията плюс 15 рубли, независимо от това.

Съвет 4: Как да теглите пари от PayPal

Използва се електронната платежна система PayPalе много популярен в света, защото прави процеса на онлайн пазаруване колкото е възможно по-сигурен. Сравнително наскоро руснаците имат възможност не само да плащат за стоки, но и да получават пари по сметката на PayPal.

се оттегли с Paypal

Ще ви трябва

  • - Сметка в Paypal;
  • - обвързана банкова сметка с руска банка на Paypal.

инструкция

1

За да изтеглите средства от профила си в PayPal, трябва да влезете в профила си. За да направите това, трябва да въведете своя имейл адрес и парола.

2

В профила си изберете опцията "Баланс на PayPal". След това кликнете върху "изтегляне на средства", въведете исканите данни (сума за трансфер) и кликнете върху "Изпращане".

3

Потребителите на PayPal от Русия могат да теглят пари от сметката само в рубли. В този случай, ако средствата по сметката са в различна валута, те ще бъдат превърнати в еквивалент на рублата.

4

Средствата могат да бъдат оттеглени само до потвърденобанкова сметка. Ако профилът все още не е свързан, отворете раздела "изтегляне на средства" и натиснете жълтия бутон "Добавяне на банкова сметка". Попълнете всички необходими данни: вида на сметката (за физическо или юридическо лице), пълното име, името на банката, BIC на банката, номера на сметката. За да се уверите, че профилът ви принадлежи, PayPal ще ви изпрати две малки суми, които трябва да посочите в квадратчето за отметка.

5

Парите се кредитират по банкова сметка по време на5-7 дни. Банката може да отхвърли трансфера ви и да възстанови парите ви. В този случай ще получите известие по електронна поща. PayPal ще приспадне от Вас таксата за връщане.

6

Ако не можете да теглите средства от сметката, вероятно имате ограничения за оттеглянето. Можете да ги увеличите в разделите "Общ преглед на профила", "Преглед на ограниченията".