Как да вземем заем без кредитна история

Как да вземем заем без кредитна история

Всеки разбира, че банката, която е издала или е на път дада дадеш заем, преди всичко се интересуваш от това, че нито ти, нито той или тя няма проблеми с теб. Следователно всяка банка, която ще започне, ще провери кредитната Ви история на потенциалния Ви клиент, предполагайки предварително или вярвайки, че съвестен клиент с чиста кредитна история ще направи всички необходими плащания навреме и в пълен размер. Но всъщност, както показва практиката, огромният брой граждани поради различни причини, кредитната история не е толкова чиста и безупречна, колкото самите банки биха искали. Какъв е шансът да получите заем на лице без дори най-баналната и кратка кредитна история?

Как да вземем заем без кредитна история

Например, има такъв случай, когато дадено предприятие,на която работите, сключва с определена банка или няколко банки корпоративен договор, при който всички служители на фирмата, за която работите, ще бъдат обслужвани от тази банка. По този начин, чрез това споразумение, банката ще види, каквото ви се струва, вашето ниво на доходи и, въз основа на нейното ниво, ще определи лимита на вашия личен заем. По този начин банката разрешава или забранява издаването на заем, без да има кредитна история.

Но кога банката ще може да отидеда се срещне ли с вас, потенциален клиент и да ви даде заем без никакви проверки на кредитна история? Има отлична опция, наречена опция за заложни къщи, т.е. издаване на заем срещу вас относно сигурността на който и да е ваш имот. Този вид заем е издаден само с фиксирана сума. Срокът на заема също е строго регламентиран. В допълнение към вашите съществуващи недвижими имоти, можете също да депозирате за сигурността на благородни метали, ценни книжа или нещо друго, което също трябва да има своята стойност.

Също така, банката може да издава стокакредит без проверка. Стоков заем се издава без проверка на кредитната история и се издава при закупуване на различни домакински уреди, но в този случай администрацията на всички банки може да ви провери като клиент на собствена кредитна база.

Е, накрая, има банки, коитоса готови да ви дадат парични заеми в присъствието дори на лоша кредитна история или дори в отсъствието на нея, и има голяма вероятност да можете да получите заем дори в деня, в който кандидатствате. Всичко, от което се нуждаете, за да получите кредит, е няколко документа. В такива случаи не забравяйте, че банката има пълно право да представи своя потенциален кредитополучател без да има кредитна история, индивидуални изисквания, както и клиенти с лоша кредитна история. Предлагаме ви списък с банки, готови да ви предоставят заем без кредитна история: Renaissance Credit, руски стандарт, MIG CREDIT, Московска кредитна банка, Home Money и Home Credit Bank.

Между другото, липсата на кредитисторията на банките е много по-добра от "черна" (лоша) кредитна история, но много по-лоша от отличната кредитна история и затова клиентът с лоша кредитна история обикновено не получава твърде много пари. Изключително важно е клиентите, които нямат кредитна история, да имат работа, дългосрочна услуга, имущество под формата на разрешение за недвижимо имущество и разрешение за пребиваване. Да имате задграничен паспорт или автомобил също може да увеличите шанса да получите отличен заем без кредитна история.