Как да проверите мобилната банка

Как да проверите мобилната банка

"Мобилна банка" е услуга на "Сбербанк"Информацията се предоставя за наблюдение на извършените транзакции чрез мобилен телефон. С помощта на "Мобилна банка" потребителят има възможност да получава уведомления за извършените операции и да прехвърля пари на себе си на своя мобилен телефон или на карти на други клиенти на Сбербанк.

Как да проверите мобилната банка

инструкция

1

По подразбиране "Мобилна банка" не е включена в пакета от безплатни услуги от банката, но винаги можете да я свържете със службата на Сбербанк или да използвате съответната функция в банкомата.

2

Отидете до най-близкия офис на Sberbank и се свържете с негона консултанта за работа с клиента. Служителят ще ви консултира за услугите, включени в "Мобилна банка", както и незабавно да свърже стандартен или разширен пакет за ползване на услугата.

3

Можете също да поставите карта във всякаБанкомат "Sberbank" и отидете в раздел "Sberbank Online или Mobile Bank". В списъка с предложените опции изберете секцията "Свързване на услугата", след което въведете телефонния номер, на който искате да използвате услугата. След прекратяване на работата с банкомат ще видите известие за успешна връзка и след известно време ще получите съответното известие по SMS.

4

За да проверите състоянието на услугата, обадете сеуслуга за телефонна поддръжка за вашата банка. За да платите мобилния си телефон с телефона си, въведете размера на плащането в SMS съобщението и го изпратете на краткия номер 900.

5

Свързани с номерата на банковите Ви профилиможете да проверите и с помощта на услугата "Сбербанк Онлайн". Можете да получите вашето потребителско име и парола в личния си кабинет чрез всеки банкомат на Sberbank.

6

Въведете данните си за вход и парола в сайта на услугата,след което кликнете върху бутона "Вход", за да завършите данните за вход. След като интерфейсът на сайта бъде изтеглен, ще видите списък с предложените опции в горния панел на сайта. Кликнете върху раздела "Мобилна банка".

7

На следващата страница ще се покаже списък с номера, свързани с вашите карти и депозити. Можете също да видите състоянието на услугата. Създаването и проверката на услугата "Sberbank Online" е завършена.