Как да получите сметка Yandex.Money

Как да получите сметка Yandex.Money

Електронни платежни системи през последните годинисе превърна в доста удобно обслужване за извършване на различни плащания в Интернет. Една от тези системи е "Yandex". Парите. " Не е нужно много време или усилия да стигнете дотам разход.

Как да получите сметка Yandex.Money

инструкция

1

Отидете на главната страница на търсачката "Yandex". След това намерете секцията "Пари". То е в категорията "Още" над търсещия низ. Ще видите началната страница "Yandex. Парите. " Кликнете върху голямата оранжева икона "Отвори" разход".

2

Въведете потребителското си име и парола в полето, което се показва.Е-мейл адресът. След това кликнете върху "Вход". Моля, обърнете внимание, че трябва да сте регистрирани в системата Yandex, за да използвате услугите си. С други думи, имейл адресът, който трябва да бъде въведен, трябва да бъде отворен на "Yandex".

3

Регистрирайте нова пощенска кутия, ако иматеняма поща или използвате услугите на други системи, например Mail или Rambler. Натиснете бутона "Регистрация", за това в прозореца с изискването да се уточни електронната поща. След това въведете вашето име и фамилия, въведете данните си за вход. Неговия път, можете да изберете от списък, който ще се предлага за вас автоматично. Това ще спести малко време, защото има такова, че желаното име за вход вече е заето от някого. На следващо място, създайте парола, въведете кода за сигурност е показано на картинката, и натиснете бутона "Регистрация". Върнете се в полето в "Yandex. Money ", където трябва да посочите данни за вход и парола и да ги въведете.

4

Ако искате, попълнете допълнителната информация заили кликнете върху "Започнете да използвате Yandex". Парите. " След това излезе с парола за плащане. С негова помощ ще извършвате всички операции за превод на пари. Най-добре е да го напишете някъде. Имайте предвид обаче, че с тази информация никой, освен вас, не трябва да е запознат.

5

Въведете кода за възстановяване. Ще ви трябва, ако все още забравите паролата си за плащане. Можете също така да посочите номера на мобилния си телефон. Ако е необходимо, вашата парола за плащане ще бъде изпратена до него. След това кликнете върху "Отваряне". разход в Yandex. Парите. "