Пролет-лято 2015: какви са дъждобрани на мода

Пролет-лято 2015: какви са дъждобрани на мода


Дъждобрани са популярни навсякъдемного векове. По едно време те ги използват, за да ги предпазват от дъжд и вятър, а днес те изпълняват не само практична функция, но и създават модерен и стилен образ. Изберете наметало по ваше желание, но не можете да забравите за модните тенденции.мода 2015 снимка


Модни дъждобрани с 3/4 ръкава и без ръкави

В новия моден сезон, повечето дизайнериреши да се откаже от традиционната дължина на ръкава, давайки предпочитание на модели с 3/4 ръкав. В този случай не е необходимо да купувате нов дъждобран, можете да съкратите ръкавите на вече съществуващата, да ги навиете или леко да ги добавите.

Някои дизайнери и изобщо отказват ръкави, след като са решили напълно да изложат дръжките на жените. Тези модели дъждобрани са най-добре да избират за топло и слънчево време, като предпочитат ярките цветове.

Модни костюми 2015 - колко време да избирате?

Пелерините могат да бъдат много различни дължини, но през сезонаПролет-лято 2015 фаворити са модели на дължина на пода. Трябва да ги избирате внимателно, като имате предвид характеристиките на фигурата. Например, с къси момичета дълги наметала може да играе хитър шега, което ги прави визуално още по-ниски. Тънките и високи момичета могат безопасно да включат в гардероба си дъждобран с дължина макси. Образът в този случай ще се окаже не само модерен, но и невероятно секси и елегантен.

Двугласни дъждобрани за пролет-лято 2015 сезон

В допълнение към класически модели в модата ще бъдедвукорабни дъждобрани. Най-популярните стилове са изкопа, макинтош, тениска, качулка. Те са практични и удобни. Дизайнерите донесоха нови бележки на класическите модели - удължиха ги, използваха ярки тъкани или размаха полите си.

Модерен дъждобран - дъждобран - настоящият модел за дъждовни дни

В случай че времето не се радваслънчеви дни, можете да хеджирате, като си купите дъждобран от непромокаем плат. Най-добрият вариант е дъждобран с качулка, в който нито дъждът, нито вятърът ще бъдат ужасни.

Модерен дъждобран с акцент върху талията

За да направим образа женствен и изискан,Най-добре е да изберете модели на дъждобрани, които подчертават талията. Можете да обърнете внимание на дъждобрани с ремъци, ремъци, катарами и други елементи, които привличат вниманието към елегантните женски завои.

Пелерината отново е на мода

Започнаха да се появяват наметала с ръкавиXVIII век, както и преди, че тяхната роля е да се прави просто наметало с процепи за ръцете. Както модните тенденции са склонни да се повтаря на подиума отново днес можете да видите нос, който трябва да бъде в гардероба на модата.

Модни дъждобрани пролет-лято 2015: материали, цветове и отпечатъци

Избирайки модерно наметало, можеш да дадеш предпочитаниекъм всеки материал, от който е пришит. Ще изглежда прекрасни модели на деним, велур, кадифе, велур, кожа, трикотаж, plaschevki. Що се отнася до цветовете, мода е все още класически (черно, кафяво, бежово), и е препоръчително да се разрежда по-ярки решения - жълто, синьо, синьо, вино, зелен, оранжев. Разпечатки най-добрите, за да изберете цветя, те се вписват идеално в пролетно-летния сезон, но не по-малко популярни геометрични и животински модели.