Какво да посрещнем с новите 2015 стилни идеи

Какво да посрещнем с новите 2015 стилни идеи


Всяко момиче иска да изглежда перфектноНова година, сънувайки, че следващата година ще бъде успешна и щастлива. Дизайнерите и стилистите предлагат много оригинални и свежи идеи за тези, които искат да посрещнат Новата година по наистина ярък и стилен начин.рокли за новата година


Търсенето на новогодишно облекло започва много момичетадълго преди дългоочакваната празнична вечер. През следващите 2015 г., според китайския календар, ще бъде годината на Зелената коза и следователно стилистите съветват представителите на красивата половина на човечеството да изберат за празничните рокли в синьо-зелена цветова схема.

В нощта на 2014 г. екипът трябва да бъденеограничена и лекомислена - това са качествата, които най-често се свързват със символа на следващата година. Ефирни платове, къси летни поли, необичайни стилове, блестящи пайети - всичко това ще помогне да се създаде лек и радостен имидж на Нова година. Дългите рокли са все още в тази тенденция - модни дизайнери твърдят, че вечерните рокли, макси никога не излизат от мода, но ако момичето е подходяща мини дължина, е препоръчително да се срещнат през 2015 г. за кратко коктейлна рокля.

Въпреки факта, че Новата година позволяваекспериментирайте с ярки и екстравагантни тъкани и аксесоари, не забравяйте правилата на стил. Роклята с пайети или кристали не се комбинира с ярки и масивни орнаменти. Мигащият плат предполага използването на дискретни и сбити орнаменти от злато или сребро. Ако искате да се срещнете с новата година в ярки бижута, облеклото трябва да бъде монотонно и сбито.

Цветът на роклята може да бъде всички нюанси на зелено,тюркоазено, синьо, цветът на морето. На върха на модата - рокли от ирисващ плат, в цвета на който се съчетават няколко нюанса. Също така през този сезон в модни платове със сребърно или златно покритие, тъй като е невъзможно по-подходящо за светла и тържествена Нова година.

Като аксесоари е напълно позволеноизползването на ярки бижута, но предпочитанието е да се даде бижута, изработени от благородни метали с зелени и сини камъни - топаз, аквамарин, смарагд, сапфир, лапис лазули, тюркоаз.