Грешки при избора на дрехи за дебели жени

Грешки при избора на дрехи за дебели жени


Жените с наднормено тегло често изпитватнякои трудности при избора на дрехи. С цел да прикрият недостатъците на фигурата, те често правят често срещани грешки, които само влошават ситуацията.Грешки при избора на дрехи за дебели жени


Изборът на дрехи в съвременните магазини позволяваизглеждат добре в почти всяко тяло. Ако имате наднормено тегло, с помощта на компетентно подбрани дрехи можете да прикривате недостатъци, да направите тялото визуално по-хармонично. Основното нещо е да не се допускат често срещани грешки при избора на гардероби, които често се извършват от жени.

На първо място, не можете да купите неща, които дорималко по-различен от текущия Ви размер. Ако сте се възстановили твърде рязко или съвсем наскоро, не се опитвайте да изтръгвате в обичайните си дрехи: това само подчертава изчерпателността. Не е необходимо и изберете гардероб 1-2 големи размери. Достатъчно е да следвате основното правило: нещо трябва да "изчезне" от кожата с 2-4 см. Така че няма да подчертаете гънките върху тялото или лен, нарязани на тях.

Голямо погрешно схващане при избора на дрехи за мазнинисе отнася до тъмните цветове. "Черно тънко": този стереотип е толкова силен, че жените с наднормено тегло често забравят за други нюанси. Междувременно черната маска е малко вероятно да превърне великолепната дама в тънка жена. Тъмното нещо също ще подчертае гънките, възглавниците и друга по-малко симпатична заобленост. В повечето случаи, в дрехи с подобни нюанси, ще изглеждате по-стари и по-тъмни. Пастел гама и добре подбрани ярки цветове - това е, което може да превърне великолепната дама в светло и привлекателно и в същото време да отклони вниманието от нейните недостатъци.

Смята се, че хоризонталната лента е пълна ивертикално - тънък. Всъщност, хората с наднормено тегло обикновено трябва да избягват нещата в ивици. Разбира се, тънките вертикални линии визуално удължават това, но този ефект не винаги работи. Ако една жена с несъвършени пропорции и очевидни мазнини гънки ще се облече, например, с райета жилетка, тя само ще подчертае своята закръгленост с "счупени" линии. Принципът на вертикалата трябва да се използва само при избора на аксесоари: тънкият шал, който пада до бедрата, дългите мъниста или веригата, всъщност може да визуално изглажда завършеността.

"Скрийте всичко", като носите халат или другопрекалено обемно, е изключително опасна тактика в дизайна на пълен гардероб. За да скриете излишните килограми, все пак това не се случва, затова е много по-добре да се опитате да подчертаете предимствата. Има ли поне малко намек за талията? Изберете го с полу-монтирано яке или тънка каишка. Вие сте собственик на не само великолепни форми, но и луксозен бюст? Подчертайте този тежък плюс с нещо с красива деколте или стилна огърлица.