Зимни женски палта. Модерни стилове

Зимни женски палта. Модерни стилове


През зимата винаги искате да се чувствате топло. Но външното облекло трябва не само да се затопли, но и да украси. Ето защо, зимно палто за жени се превръща в идеален вариант.Зимни женски палта. Модерни стилове


Класическа зимна козина

Тази опция ще създаде женски инежен образ. И дори в класиците има доста голям избор. Можете да си купите зимно палто със и без колан, с голяма яка, изработена от топла тъкан и козина или с яка. Всеки модел ще бъде от значение.

Екстравагантни цветове и стилове

За да могат феновете да изглеждат ярки и креативни по модавече не е първата година на палто с нестандартно рязане. Върна се в популярната през 40-те години мода, удължено палто. Нарежете ги свободно и наличието на голяма яка няма да замръзне гърлото при лоши метеорологични условия.

Модерна тази година са и палта на необичайни цветове. Те могат да бъдат яркочервени или с кисели жълти вложки. Собственикът на това облекло винаги ще се откроява от тълпата.

Стил военни

Големи копчета, куки, метални вложки, раменни ремъци - всичко това ще изглежда страхотно за младостта. Качулка с козина отвътре ще допълни перфектно тази козина.

Палто с козина

Не е лесно да комбинирате плат и козина, номного дизайнери получават зашеметяващи модели. Шалът на монтирания стил, изработен от текстил, ще подчертае силуета, а естествената и топла козина ще даде на собственика си докосване на аристокрацията.