В кои държави е разрешено кръвосмешението?

В кои държави е разрешено кръвосмешението?


Престъпленията, свързани със сексуална неодобрение, стават все по-чести. В кои държави е разрешено кръвосмешението? Законодателна, тя не е забранена в редица цивилизовани държави.В кои държави е разрешено кръвосмешението?


инструкция


1


Русия. Това ще изглежда странно, но според закона заразяването в Русия не е забранено. Вие не може да се ожени за роднини по възходяща права линия, например, бащата на дъщеря си, или баба си с внук. Това важи за осиновители с осиновени деца. Брат и сестра също не могат да се свържат. Но никой не споменава за чичовци и племенници, както за братовчедите и братовчедите. Ето защо това е позволено.


2


Холандия. Тази страна често се говори за най-свободна в законите. Легализирането на браковете между хомосексуалистите, защитата на техните права, продажбата на леки наркотици - всичко това е стандартно за Амстердам. Омразяването в Холандия не е позволено. Дори тук браковете между братята и сестрите се признават за легитимни. Единственото условие за официалното осигуряване на комуникацията е възрастта на любовниците. Разликата в него не трябва да бъде повече от осем години.


3


Швейцария. Държава, която наскоро е разрешила кръвосмешение. От 2010 г. насам, в тази напреднала държава с най-висок стандарт на живот, законите се променят. Статията за наказателната отговорност за този акт изведнъж изчезна от кодекса, което доведе обществеността до възмущение.


4


Франция. Дали инцидентът е разрешен в тази страна е спорен въпрос. Гражданският кодекс забранява браковете между близки роднини от XIX век. Но няма закон в закона за влизане в сексуални отношения между възрастни, които са кръвни роднини. Съответно това се счита за личен въпрос на самите двойки.


5


Белгия. В тази европейска държава браковете са забранени под принуда, а насилственият фактор се изключва a priori. Но кръвосмешението тук се смята за факт от ежедневието.


6


Индия. Като развиваща се страна, Индия не забранява кръвосмешението като форма на взаимоотношения. Освен това не се взема предвид възрастта на мнозинството, както е обичайно в цивилизованите държави.


7


Азербайджан. Възможно е тази страна да бъде отделена като най-близката до Русия. Кръстословието е позволено не само тук, но и в много други страни от Изтока. Особено се отнася до ситуацията в селото. Традициите имат предимство и бракът между братовчедите и сестрите се превръща в норма. Сватбите се провеждат тържествено. Ритуалът на демонстриране на лист след сватбената нощ за всички роднини е често срещан.