Каква е серията "Къща с лилии"

Каква е серията "Къща с лилии"


Новият телевизионен сериал е семейна сага за живота на героя от предната линия Михаил Горов и семейството му. Филмът разказва историята на няколко поколения съветски хора от края на войната до наши дни.Каква е серията "Къща с лилии"


Парцелът

Директорът на снимката е Владимир Краснополски.
През 1946 г., след победата над фашистите,герой-линейният работник Михаил Горович се завръща в спокоен живот. Но начинът му не се крие в съпругата му. Майкъл научава, че Тасия е жена, която е срещнала по военните пътища, се е влюбила, ражда дъщеря и е убита при бомбардировките на влака. Малката Лили е дъщеря на Михаил. Той го намира в сиропиталището. Заедно с нея Говоров най-сетне идва в семейството. Появата на незаконна дъщеря е неприятна изненада за семейството на Михаил, съпругата му и малкия син Кочи (Константин). Съпругата му не можеше да се възстанови от този удар. Тя не прости на съпруга си и не прие "кръвта" си. Един близък приятел на Михаил Деменси Шулгин го кани да поеме отговорна позиция. След това семейство Говорови се премества в старо имение извън града. Народното вярване го е кръстило "Къщата с лилии". С нея е свързана легендата за нещастната жена, която наложи проклятие върху къщата и нейните обитатели. И въпреки че това се случи през деветнадесети век, къщата все още е враждебна към своите гости. "Няма да има щастие за онези, които живеят там сто години" - това заклинание изплаши хората от него. Но Говоровите, които не знаят нищо за него, стават нови господари на къщата. Първоначално животът им върви добре, но неволите скоро ще започнат да преследват веднъж небрежния Майкъл. Синът умира, а съпругата потъва във виното. И тогава става известно, че Тасия, майката на Лили, е оцеляла и търси дъщеря си. Така се разгръща историята на едно семейство. Децата растат, родителите остаряват. Но всички те продължават да живеят под покрива на къщата с лилии, които са станали роднини. И тази сага все още не е приключила.

С участието на актьори

Ролите се изпълняват от двете руски и украински актьори: Сергей маховик, Даря Мороз, Николай Добринин, Олеся Sudzilovskaya, Евгений Князев, Виктор Раков и др.
Сергей Маховиков - популярен руски актьортеатър и кино, директор, изпълнител на собствени песни. Роден е през 1963 г. Звезда на сериалите: "Blind", "Secret Guard", "Blind-2", "Gromovs", "Saboteur-2" Дария Мороз е руска актриса по театър и кино. Тя е родена през 1983 година. Родителите са известната актриса Марина Левотова и режисьорът Юри Мороз. Започнах да снимам в кино от 3 месеца. Като цяло тя играе в 53 филма и сериали. През 2009 г. получава наградата "Ника" за най-добра женска роля ("Live and Remember"). Олеся Суджиловска е съветска и руска актриса по театър и кино. Звездата на филмите "Мамо, не мрази", "Лили на долината Сребро". Тя участва в 56 филма.

За шоуто

Съвместно продуциране на руското филмово студио"Фаворит филм" и украински филм.UA. Премиерата се състоя на 31 март 2014 г. Сезон 1 бе показан. Общо 24 серии са премахнати. Продължителността на всяка серия е около 45 минути.