Защо умря Михаил

Защо умря Михаил


В нощта на 30 юни, на 1 юли, известният певец МихаилКръгът беше убит. Той получи две огнестрелни рани, затвори жена си от куршуми и умря в болницата. Има няколко версии, които биха могли да причинят смъртта му.Защо умря Михаил


инструкция


1


Според първата версия, известният певец МихаилКръговете биха могли да убият обикновени неподходящи хора, които просто искаха да ограбят една къща. Странно беше да мислим, че престъпниците и криминалните власти, които този човек пее толкова много, биха могли да нападнат него. Експертите смятат, че тази версия е погрешна, защото най-вероятно талантлив музикант е бил убит от професионални хора. В резултат на разследването се оказа, че престъплението е предварително подготвено и внимателно планирано.


2


Според втората версия смъртта на Михаил може да станерезултатът от убийството на договора. Тази версия обаче също се поставя под въпрос, тъй като кръговете успяват да бъдат доставени в болницата, а професионалните убийци никога няма да избягат от жертвата и да я оставят живи. Ето защо криминолозите са сигурни, че целта на престъплението все още е грабеж, а не убийството на известен певец.


3


Третата версия беше атака срещу този човекорганизирано обединение на лица. Подобно престъпление беше извършено не много преди, на местата, където живял Кръгът. Хората просто влязоха в една от вилите, обвързаха наемателите си и взеха пари и ценности от къщата. Ръкопис престъпници се събират с тези действия, които направиха убиец Майкъл, така че този вариант може да се окаже истинско.


4


Четвъртата версия стана доста екзотична. Един от местните вестници "Твър" предполага, че атаката срещу знаменитостта е била извършена, защото той не искал да подпише разбойника Твер "obshchak". Тази версия също беше подложена на множество съмнения, тъй като по-късно криминалните власти се възмутиха от инцидента и обещаха награда от един милион рубли на някой, който би помогнал да намери убийците на Михаил Круг.


5


Според петата версия убийството на талантливитечовек е бил от полза за съпругата си Ирина Круг. Тези мисли бяха предизвикани от поведението й по време на интервюта, дадени от съпругата на починалия след смъртта му. Не говореше за любовта си към съпруга си, но се радваше да говори за подаръците, които й бе дал. Освен това журналистите са убедени, че жената не възприема мъжа си като мъж. Преди всичко той беше знаменитост за нея. Михаил Круг многократно заявява, че съпругата му няма глас и не иска тя да бъде ангажирана с вокална творческа дейност.