Съвет 1: Как да получите пощенския адрес

Съвет 1: Как да получите пощенския адрес


Дори и да сте далеч от интернет, електроннипоща може да не е прищявка за вас, просто да се регистрирате на различни сайтове, както и необходимостта - да извършват бизнес или лична кореспонденция. Получете пощенска кутия за себе си адрес в Интернет, като използвате съветите от тази статия.Как да получите пощенския адрес


Ще ви трябва  • Компютър с достъп до интернет.


инструкция


1


Изберете пощенската услуга, която искатеизползвайте, за да създадете своя собствена пощенска кутия. Тя може да бъде най-известната: mail.ru, yandex.ru, rambler.ru и по-малко популярни: km.ru, inbox.ru и други.


2


За да създадете пощенски код адрес на rambler.ru, кликнете върху връзката "Получаване на поща" в горната лява част на екрана. Тук ще трябва да въведете вашето име, фамилия и адрес, които бихте искали да получите (по-точно първата част адреса, който ще се изправи срещу @ rambler.ru). Ако избраният от вас е адрес ще бъде безплатно, ще трябва само да попълните регистрационния формуляр и да изберете парола.


3


За да създадете поща адресно на yandex.ru кликнете върху връзката "Стартиране на пощенска кутия" в горния ляв ъгъл на екрана. Отваря се страницата за вход. Трябва също да въведете име, фамилия и желаното име. адрес, След като потвърди системата, че адрес безплатно, въведете желаната парола, въпрос за защита и отговор, които могат да ви помогнат при възстановяване на паролата. След това кликнете върху бутона "Регистриране".


4


Ако искате да създадете пощенска кутия на mail.ru, кликнете върху връзката "Регистриране по пощата" в горния ляв ъгъл на екрана. Отваря се регистрационният формуляр, където също трябва да въведете име, фамилия, адрес желаната кутия, паролата, тайния въпрос и отговора. Когато въведете всички необходими данни, кликнете върху "Създаване" и вашата пощенска кутия ще бъде създадена.Съвет 2: Как да създадете пощенска кутия на Yandex


Yandex.mail е един от услугите на Yandex. Сред предимствата на тази пощенска система, разработчиците наричат ​​защита от вируси, спам, възможността независимо да избират адреса на кутията, наличието на удобна мобилна версия.Милиони хора по света имат свой собствен имейл


Ще ви трябва  • - компютър с достъп до интернет


инструкция


1


Отидете на сайта http://www.yandex.ru.


2


В лявата част на екрана намерете връзката с етикет "Стартиране на пощенска кутия". Кликнете върху него.


3


В отворения прозорец ще бъдете помолени да въведете име ииме и по-долу - данните за вход, които ще бъдат вашите данни за вход във всички Yandex услуги. След като сте попълнили елементите "Име" и "Последен", системата автоматично ще ви предложи опции за вход, генерирани въз основа на въведеното име и фамилия. Можете да изберете един от тях, или напишете своето собствено variant.Pomnite че паролата трябва да се състои от латински букви, цифри, тире или една точка, да започва с буква и завършва с буква или цифра, и да има не повече от 30 simvolov.V ако сте избрали влизането вече е регистрирано в Yandex, системата ще ви информира за това. В този случай ще трябва да въведете друга опция.


4


Кликнете върху бутона "Напред". В отворения прозорец ще бъдете помолени да въведете парола. Тя трябва да е между 6 и 20 знака. За да бъде паролата надеждна, разработчиците препоръчват да се използват малки и главни букви, цифри, пунктуационни елементи от списъка [имейл защитено]# $% ^ & * () + _. Паролата трябва да е различна от потребителското име, но тя трябва да бъде zapominaemym.Pri парола, която въвеждате в системата ще направи оценка на степента на неговата сложност и сигнализира с вас за etom.Kogda парола, избрана в полето по-долу, за да я потвърдите.


5


В следващия прозорец изберете въпроса за защитата ислед това отговорете. Въпросът трябва да бъде такъв, отговорът, който само вие знаете, или ограничен кръг от хора. Такъв въпрос може да ви бъде полезен, ако забравите паролата.


6


Също така Yandex ви предлага да посочите адреса на друг имейл и телефонен номер. Това може да бъде полезно за възстановяване на паролата, но не е необходимо да ги посочвате.


7


В най-долния прозорец трябва да въведете символите, показани в картинката отляво от него (ако браузърът е деактивирал възможността да преглеждате изображения, включете го).


8


Поставете отметка по-долу, за да потвърдите, че сте съгласни с условията на потребителското споразумение. Кликнете върху бутона "Регистриране".


9


Ако сте посочили електронната си поща при регистрацията си, тя ще получи писмо, съдържащо връзка за потвърждение. Отидете при него, за да завършите регистрацията.
Съвет 3: Как да стартираме пощенска кутия


Модерният човек не може да направи безЕ-мейл адресът. Необходима е електронна пощенска кутия не само за кореспонденция - без нея не можете да правите регистрация в социални мрежи, тематични форуми и други интернет ресурси.млад мъж с лаптоп


инструкция


1


Можете да създадете кутия за електронна поща на вашетовсяка голяма услуга за търсене. Услуги за предоставяне на безплатна поща и често неограничена пощенска кутия днес могат да бъдат получени от такива популярни ресурси като Google, Yandex, Mail.ru, Yahoo и други. На всеки от тях може да се направи след няколко минути.


2


Google предлага да изпрати поща на адреса

vvv.google.ru
, Отидете на този адрес, кликнете в горната частв "Gmail" и в прозореца, който се появява, кликнете с десния бутон върху големия бутон "Създаване на профил". Ще бъдете заведени на страницата за регистрация и като попълните всички задължителни полета на формуляра, ще получите имейл в следната форма: [email protected]


3


За да получите своя личен имейл адреспо пощата на Yandex, отидете на www.yandex.ru и от ляво ще намерите бутона "Получаване на поща", като кликнете върху това, регистрационната страница ще се отвори пред вас. След като сте попълнили три полета на първата страница и още няколко по втората, ще получите имейл, чийто адрес ще изглежда така: [email protected]


4


Можете да получите електронна поща на Mail.ru на адрес

vvv.mayl.ru
където от лявата страна на страницата трябва да кликнете върхунадписа "Регистрация по пощата". Кликването върху връзката ще ви отведе до страницата за регистрация на пощенската кутия и след попълване на изискваната информация ще бъде създадена пощенската ви кутия и ще получите имейл адреса@mail.ru.


5


Отскоро Yahoo отвори за рускоезичните потребители на интернет достъп до поща на сървъра си. За да отворите кутия, отидете на

vvv.ru.yahoo.kom
В лявата част на страницата кликнете върху бутона "Поща" ина отворената страница кликнете върху бутона "Регистрация". Стандартната процедура за регистрация ще последва и ще получите имейл адреса си от този тип: [email protected]