Съвет 1: Как да облечете новороденото през май

Съвет 1: Как да облечете новороденото през май

Системата за терморегулиране на новородени все още не е създадена. В този период е много важно правилно да се облича детето, за да не се прехлажда, но също така да не се прегрява. В май Времето е променливо и не е нужно да правиш грешка, като обличаш бебето си на разходка.

Как да се облечете с новородено през май

инструкция

1

Периодът на новороденото не трае дълго - самоедин месец. По това време детето се адаптира само към света около него и трябва да му осигурите най-удобните условия у дома и на улицата.

2

Традиционно се препоръчва да се облича бебето катоще се обличаш плюс още един слой дрехи. Но това твърдение е съвсем общо и не отчита индивидуалните характеристики на детето. Ако е роден преждевременно, слаб, може би ще трябва да бъде по-топъл от едно голямо и силно бебе.

3

Въпрос на дрехи възроден се взема решение и в зависимост от вашето отношениеда се върти. Ако предпочитате насипно облекло за пелени, а когато обличате дете на улицата, използвайте различните комбинации с одеало или плик за новородени. По-специално, при температура над +20 обвийте бебето в тънка и плетена пелена, от +10 до +20 - в тънка, фланелена (плетена) пелена и плик (одеяло). Разбира се, главата възроден има нужда от шапка: при топло време можете да направите фланел или плетени, а в хладно - допълнете вълна.

4

Ако предпочитате дрехите, неограничаване на движението на детето, използвайте следните препоръки, които отчитат различната температура на въздуха на улицата. Възможно е времето да е нестабилно, така че помислете за всички опции.

5

При температури от 0 до +10 поставете на бебето: тяло или блуза с дълги ръкави, плъзгачи, Scratchy, плетена шапка, хавлиени чорапи, велур гащеризон, вълнени шапки, топли гащеризон или плик.

6

При температури от +10 до +20 комбинация от дрехие както следва: за тяло или блуза с къси ръкави, надраскан тънки памучни комбинезони, шапка плетени, хавлиени чорапи или вълна велурени комбинезони, ако е необходимо - топли гащеризон или плик.

7

Ако улицата над +20, рокля възроден лесно: тяло или блуза с къси ръкави, драскотини, тънки памучни гащеризони, плетена шапка, чорапи.

8

Имайте предвид, че когато носите детена ръцете си, притискайки се към себе си, той получава топлината на тялото ви и не замръзва. Ако го носите в количка, вземете одеяло за дете с вас, за да покриете бебето, ако е необходимо.

Съвет 2: Как да шиете одеяло за изхвърляне

Екстракт - тържествен момент, така че искам първата зестра на бебето да е не само топла и функционална, но и красива. Първото голямо нещо на бебе е одеялото за освобождаване от отговорност.

Как да шиете одеяло за освобождаване от отговорност

инструкция

1

Първото нещо, което трябва да помислите, когато започнетепроизводство на одеала плик - кое време на годината дете за първи път излезе на улицата от болницата. През лятото, одеялото не трябва да бъде твърде топло, или от промени в температурата малко дете да хванеш пневмония, ако есента или пролетта, на плика е най-добре да шият от полар и подплата от полиестер, ако зимата, не можеш да направиш без дебел слой пълнеж от полиестер или надолу, като на междинния слой. В допълнение, трябва да вземете тънки одеяла естествен плат за вътрешната повърхност, което диша и не предизвиква дразнене - памук, кретон, американ. Можете да връзвам юрган в старите ленти, но те се промъкнат и да падне, така че съвременните пликове, като правило, те са оборудвани със закопчалка. Това може да бъде еластична лента, панделки, куки или велкро.

2

Одеялото може да бъде направено в квадратна или кръгла форма. Ако сте избрали квадрат, го изрежете със страна не по-малко от 90 сантиметра, особено ако пликът е зимен. Алтернативно, изрежете квадратите от всички слоеве и ги сгънете заедно. Завъртете квадрата с остър ъгъл нагоре, ще има главата на детето. Тук трябва да измерите ъгъла от 30 сантиметра, да изчертаете линия и да изрежете ъгъла. Зашийте този ръб до пресечната точка със старите страни на квадрата и поставете еластичната еластична лента. По този начин пликът ще се вписва добре в главата на детето, предпазвайки го от студ или вятър.

3

Слоевете се използват най-добре за прошиване. След това шийте ръба. Тя може да бъде украсена с дантела. Долният ръб ще покрие краката на бебето, корема и гърдите. А страничната стена не само ще покрива на детето, но също така да се определи позицията си в плика. На ръба на всяка страна на ъгъла, което трябва да шият цип - лента, велкро или кука. Предпочитаният велкро, тъй като тя дава възможност на най-бързия възпирам бебето. На следващо място, от левия край, което трябва да се изтеглят около двадесет см и шият чифт закопчалка от вътрешната страна, а на десен ъгъл на плика и същ закопчалката на, само от външната страна за добро фиксиране rebenka.Tochno също зашит плик кръгла форма, тя е още по-удобно да се възпирам бебето си, така че не, не трябва да мисля за това къде и как да запълни изпъкнали ъгли.

Съвет 3: Как да облечете новороденото на улицата

Всички новородени родители се чудят как да се обличат възроден бебето на разходка, така че да не замръзва и да не прегрява. Педиатрите вярват, че е по-добре да се разхлабва детето, отколкото да се прегрява. Родителите трябва да се опитат да спазват златната среда.

Как да облечем новороденото на улицата

инструкция

1

На първо място, ние отбелязваме, че за възроден Трябва да купите дрехи само от естествени тъкани. Обърнете внимание на ключалки и ципове, уверете се, че те не търкат деликатната кожа на бебето.

2

Зима с новородено е по-добре да ходи само когатотемпература не по-ниска от -10С. Трябва да поставите бебето в хляб, плъзгачи, топла блуза, топли чорапи, в две шапки - тънки и топли, вълнени. Одеялото също трябва да бъде две - леко и топло, вата или вълна. Детето трябва да увие и да обвърже одеялото с панделки, така че да не се люлее отворено. Много полезна кожена обвивка за количката, но ако не е, поставете в колана топъл матрак и отгоре покрийте бебето със светъл килим.

3

Това е много удобно, вместо да се използва юрганпликове - полугащери с качулка, които можете да закупите в магазина или да се шиете. Тъканта трябва да се затопли на калер - ватинг или синтепон (козината също се вписва). Облечете детето, както е посочено по-горе, ако е необходимо (в зависимост от температурата на улицата), обвийте леко одеяло и го поставете в плик. Качулката се носи върху топла шапка.

4

облекло възроден по всяко друго време на годината, опитайте да изберетедрехи в съответствие с температурата. Например, ако прозорецът е + 25 ° С и по-горе, можете да поставите бебето си лесно - в плъзгачите и лек raspashonku. Шапка е необходима само при ветровито време. Ако температурата на въздуха е под +25 - + 20C - капачката е задължителна, ще ви трябват тънки одеяла или леки полугащери.

5

За да разберете дали бебето е удобно, докоснете гоза врата - трябва да е топло и сухо. Главата може да се окаже хладна, дори ако бебето не е студено. Ако едно дете на улицата непрекъснато плаче и не може да заспи, може би е неудобно и трябва да го облече по различен начин. Не забравяйте, че основният критерий за правилния подбор на дрехите е фактът, че бебето на улицата бързо заспива и когато съблечете къщите си, кожата му е суха.

Съвет 4: Как да поставите пръстените върху буталото

Буталните пръстени са отворени пръстени, стегнатипоставен в канали на горната повърхност на буталото. Те се отнасят до най-влиятелните части на двигателя, защото зависи от тяхното състояние, зависи от работата на автомобила - потреблението на бензин и петрол, динамиката на ускорението му и други показатели. По време на работа се появява време, когато буталните пръстени се износват и се нуждаят от подмяна, но не всеки знае как правилно да ги постави върху буталото.

Как да поставите пръстени на бутало

Ще ви трябва

 • - бутала;
 • - Бутални пръстени;
 • - Тип на ножа.

инструкция

1

Преди да започнете да монтирате пръстените на буталото, проверете свободното място в техните ключалки. Поставете буталните възли и набор от пръстени на чистата работна повърхност.

2

Поставете компресиращия пръстен (отгоре) вътрена първия цилиндър и натискайте долната част на буталото, като го подравнявате перпендикулярно. Тя трябва да попадне в областта на долната граница на работния ход на пръстените. След това, използвайки тип сонда острие измерване на размера на хлабината в застопоряващия пръстен (лопатка трябва здраво плъзга там). В случай, че размерът на пролуката надхвърля границите - уверете се, че не сте объркали пръстените. Процедурата за останалите бутални пръстени на този цилиндър и за всички останали. След като проверите и регулирате празнините, можете да продължите с поставянето им върху буталата.

3

Поставете масления пръстен, който се състои оттри секции. На първо място попълнете долния канал на буталото, т.нар. Пружинен разширител. Ако диаметърът има анти-ротационен език, уверете се, че той е в рециркулационното сондиране, разположено в жлеба на буталото.

4

След това инсталирайте долната част на пръстена. Поставете единия край на сечението в жлеба над или под експандера, го натиснете с пръст и запълнете останалата част, движейки се по периметъра на пръстена. Последната е горната част. В края на инсталацията проверете свободата на въртене на долните и горните работни секции.

5

След това закрепете втория пръстен за компресия(долно) маркиране. С помощта на специален разширител поставете го в средния канал. По подобен начин горният компресионен пръстен е износен. Опитайте се да не ги бъркате по време на инсталирането.

Съвет 5: Какво имате нужда от новородено в болницата

Таксите в родилен дом Винаги е вълнуващо събитие, затова са необходими всички необходими неща възроден за предпочитане предварително приготвени, събирането им в отделна торбичка, стояща в готовност.

Какво имате нужда от новородено в болницата
Посочете какво точно се изисква, за да се грижите за детето в избраното родилен доми че ще трябва да се готви за бебетоПроцедурата по освобождаване от отговорност, когато се приберете вкъщи. Обикновено заведението за майчинство иска да носи памперси, а не домашни памперси. Не ги купувайте в големи количества. Когато избирате памперси, трябва да вземете предвид пола на детето, теглото му, реакцията на кожата на бебето върху материала, използван за направата му. Започнете с малка партида, за да оцените реакцията на бебето. В родилен доме включено възроден те обикновено носят две чорапогащи: тънка и дебела, пелена, капачка, а след това детето е обвито в пелени. Спалното бельо се сменя всеки ден, ако е необходимо няколко пъти. В напредналите родилни домове детето може да носи дрехи "за възрастни": тениска, гащеризони, пелени, шапка, ръкавици. В този случай бебето не може да се забърква. Когато е време да се прибера вкъщи, е по-удобно да се облече бебешка пелена, а не пелена от марля. Видът на бельото за новородено зависи изцяло от вашите виждания и от времето на годината. Можете да носите тънка и топла пижама или тениска и светло топло цяло. Като правило, първо се облекчават с пуловер възроден обвит в две пелени: дебел и тънък. За предпочитане е да поставите мека кърпа върху главата на детето, но можете също да използвате капачка (в зависимост от времето). Един от важните неща, които трябва да вземете родилен дом в студения сезон е топло или лекоодеяло (в зависимост от времето). Можете да направите без одеяло, в този случай, върху леки гащеризони, поставени върху топла блуза и бикини, вълнени чорапи. Бебето се поставя в плик, лек или топъл. Уверете се, че дрехите и аксесоарите за детето не са толкова елегантни, колкото и удобни за него, така че да не замръзва и да не прегрява, да се опита да осигури на бебето максимален комфорт. Не забравяйте, само за да вземете чифт чисти носни кърпички или салфетки.

Съвет 6: Как да облечете бебе на екстракт

Как да се облече бебето на екстракт зависи отв колко часа от годината напускате болницата. Родителите винаги искат да вземат красиви и удобни дрехи за новородено бебе, но най-важното е, че е уютно и топло.

Как да се облече бебето на екстракт

инструкция

1

По-наскоро всички новородени бяха освободени в одеяло с лентова лента. Сега всичко зависи от вашите желания и материални възможности.

2

Това, че детето не замрази, за децата, роденикъсна есен или зима, предпочитат да се запъват. За да направите това, подгответе две пижами - тънки (калико, груби) и гъсти, фланели. Не забравяйте да вземете пелена за еднократна употреба - памперси, шапки, чорапи, две пелени - тънки и фланелени.

3

За бебета, родени в края на пролетта, през лятотоили началото на есента, използвайте костюми. Костюмите за новородени също се избират в зависимост от времето. В горещите месеци можете да останете на костюм, изработен от памук, на хладни дни, вместо на външно облекло, да използвате гъст костюм от вълна, можете да направите руло или велур. Дрехи за деца от естествени тъкани.

4

Изберете най-горното ви облекло, като вземете предвид времето на годината. За един студен период, спрете на топло вълнено одеало или на плик с козина, не забравяйте топла шапка. За одеяло, купете хубава корица или ъгъл, те ще дадат елегантен комплект за освобождаване от отговорност. Вземете розова или синя лента или специален щифт. За есента и пролетта избирайте между плик на синтетоп, комбинезони и одеяло.

5

Поставете дрехите за новороденото, предварително се пригответе, измийте дрехите, натиснете от двете страни, сгънете в една торба.

Съвет 7: Как да облечете един знак в линията

Играта Lineage е станала доста популярна средученици на възраст между 10 и 15 години през последните години. Това е напълно обяснимо поради ниските си системни изисквания и възможността за почти пълна свобода във виртуалния свят.

Как да се обличаш в линията

Ще ви трябва

 • - достъп до интернет.

инструкция

1

Свържете се с един от сървърите на Lineage 2 и изберете характер, В случай, че сте сигурнипроблеми с играта в онлайн режим, проверете верността на въведените от вас данни, скоростта на свързване и спазването на системните изисквания. Можете също така да създадете няколко знака. Тук всичко зависи от нивото на вашите умения за игри. Най-доброто от всичко, не започвайте да играете, без да сте проучили главното меню.

2

За да се съберат дрехи за всеки характер компютърна игра Lineage 2, бъдете готовипрекарват много време, защото това е много дълъг процес. По време на играта открийте дрехи - те могат да бъдат намерени на почти всяко ниво, но когато играете онлайн, всичко зависи изцяло от сървъра, който използвате. Ако това е въпрос на принцип за вас, попитайте специално за тази тема, преди да се регистрирате. Често дрехи могат да бъдат намерени, след като убиете врага.

3

След като намерите необходимите дрехи, отидете в менюто за редактиране характер и да приложите необходимите неща за външния му вид, като кликнете два пъти върху левия бутон на мишката върху желаното облекло или плъзгате със същия бутон на мишката към съответните места за оборудването.

4

Също така, за да намерите дрехи по-бързо, използвайте създаването на алтернатива характер, добавяйки го към вашия клан. Вариантите са много, но когато има определена стойност за вас, да използват различен сървър, защото онлайн играта не предполага използването на мамят код, добавки и други материали, опростяване на процеса и дават допълнителни предимства. Разберете от това, което е сървър, по-лесно да намерите дрехи за героите в играта, можете да по дискусионните форуми, както и в специални общности, посветен на играта Lineage 2.

Съвет 8: Как да облечете човек в Photoshop

Обличане на хора с инструментиPhotoshop може да отнеме повече време, отколкото да променя дрехите в действителност. За да промените дрехите в графичен редактор, ще трябва да изберете подходящ шаблон и да го редактирате, като използвате инструментите за трансформация.

Как да се облича човек в Photoshop

Ще ви трябва

 • - програмата Photoshop;
 • - фотография;
 • - модел с дрехи.

инструкция

1

Една от тайните на успешното обличане с помощта на Photoshop е съвместимостта на оригиналните изображения. Изберете шаблона, който най-добре отговаря на позицията на модела в картината.

2

Използвайте клавишите Ctrl + O, заредитеPhotoshop и файл с дрехи. Ако намерите снимка във формат png с няколко елемента на гардероба, копирайте всеки от тях на отделен слой. Включете инструмента Ласо и кръг с него областта, съдържаща желания обект. Обикновено тези комплекти за дрехи са на прозрачен фон и не е нужно да създавате точен избор. Използвайте клавишите Ctrl + J, за да създадете нов слой въз основа на селекцията. Поставете другите части на дрехите в новите слоеве по същия начин.

3

Отидете на слоя с предмет на гардероба, койтоще наложи на снимката. Използвайки комбинацията Ctrl + A, изберете цялото съдържание на този слой и копирайте избраното парче дрехи с клавишите Ctrl + C. Отидете до прозореца, където снимката е отворена, и поставете копираната снимка върху нея. Използвайте Ctrl + V, за да направите това.

4

Опцията "Безплатна трансформация" ("Безплатна трансформация")Редактиране ("Редактиране") настройва размерите на вмъкнатото изображение до размера на фигурата в снимката. Със същата опция можете, ако е необходимо, да завъртите добавената снимка. За да преместите съдържанието на слой, включете инструмента за преместване. Можете да поставите дрехите според фигурата с опцията Warp ("Distortion") на менюто Transform ("Transformation") на групата Edit.

5

Ако има части в снимката, частичнозатваряне на прикрито лице, ще трябва да възстановите видимостта на този обект. За да направите това, временно премахнете отметката от слоя дрехи и изберете елемента с инструмента Lasso или Polygonal Lasso (Полигонално Ласо). Копирайте избраната област в отделен слой и го преместете нагоре в палитрата със слоеве. Включете видимостта на елементите на гардероба, за да оцените резултата.

6

Възможно е обектът, чийто външен видтрябваше да възстановите, хвърлете сянка върху фигурата. За да възстановите тази сянка върху нови дрехи, копирайте слоя с обекта и го затъмнявайте. Използвайте опцията Цвят / Насищане в групата "Настройки" в менюто "Изображение". За да потъмните слоя, плъзнете плъзгача "Лекота" наляво.

7

Леко смесване на детайла за сянка с филтърГаусово размазване на групата "Blur" от менюто "Филтър", преместете я под цветния слой с обекта и го преместете спрямо него в посоката, в която сянката е изместена в оригиналната снимка. Чрез настройването на настройката за непрозрачност правете сянката прозрачна.

8

Запазете полученото изображение в файл, различен от името на оригиналната снимка, с опцията Запазване като в менюто Файл.

Съвет 9: Как да носите новородено бебе в прашка

Майки и татковци по света отдавна са използвали сапаниза пренасяне на малки деца. Разбира се, основното предимство на прашката е, че е лесно да се пускат и излитат. Също така в него е възможно лесно да се прехвърли детето от една позиция в друга. Ръцете винаги са свободни, което значително опростява живота на майка или татко.

Как да носите новородено бебе в прашка

инструкция

1

Най-често срещаният вид носенеНовороденото в прашката е позицията "в люлката". В това положение, детето ще бъде удобно да носи до една година. В по-напреднала възраст децата в прашката вече са седнали.

2

Първо, поставете прашката на рамото си. След това вземете бебето, така че да леко се поклаща на рамото, което е свободно от лентата на обезопасяването. Подкрепяйки новороденото за краката и гърба, дайте му правилната позиция: поставете детето на ръката му, така че главата му да лежи в дланта ви, а тялото на предмишницата. Сега внимателно спуснете бебето в прашката. Регулирайте дължината на каишката така, че бебето да е удобно за вас.

3

Има още един метод за поставяне на новороденотопозиция в люлката. Можете да използвате някой от изброените тук методи. Представете си, че ще носите прашка на дясното рамо, а главата на бебето ще лежи надясно, до края, на който са пръстените.

4

Поставете прашката върху променящата се маса, така четой е бил освободен, но каишката е затегнала по-плътно, отколкото когато е върху вас. Плъзнете лентата настрани, за да направите място за бебето. По-нататък, поставете новороденото върху разгънатата люлка, между нея, между пенопластите. Но не трябва да лежите съвсем точно, но с леко наклон на главата до острието на прашката, което няма да ви натисне, след като я поставите. Сега, като се наведете, влезте в прашката под рамото на рамото, като първо я натиснете за лявата ръка, а след това главата с възглавницата трябва да е на дясното рамо. Затегнете ремъците, така че бебето да е притиснато повече към вас.

5

През първите три месеца от живота на детето е най-добресложи превръзка през рамото, главата му се обърна към пръстените. Някои деца обичат да седят в клапата са високи, "полу-седнало" позиция, докато други предпочитат позиция в близост до лъжата. Някои деца, като по-добре, когато те са били в комплект от всички страни и се обърна с лице на мумията и чрез кърмене на новородено.

Обърнете внимание
Новородено бебе в прашка може да се носихоризонтално, в "люлката", в същото положение удобно да се кърми, без да го извадите от примката. В прашката децата носят лицата си, а в кенгурута често се изправят пред себе си. Психолозите са на мнение, че за едно бебе може да бъде стресиращо не трябва всяко време възможността да погледнем на майката, особено в непозната среда смущаващи: на улицата, в транспорта, в магазина.
Полезни съвети
Издърпайте опашката на прашката, за да държите бебетопо-плътен за себе си, ако планирате да го носите вертикално. Детето не трябва да виси под талията, в противен случай ще бъде неудобно за него и за вас. Вдигнете краката на детето на пръстените. От коленете ще гледат от прашката. Важно е да не се опитвате да избръскате цялото дете от главата до петите в прашката - бебето е приклещено и ще бъде много нещастен (все още!). Оставете бебето да лежи върху наклонената нишка, а не върху нея.
източници:
 • прашка за новородено бебе как да се облича

Съвет 10: Как да се облича бебето при температура

С детските болести всички родители се сблъскват. Когато температурата падне за първи път, майката неволно се пита какво да облече, за да го накара да се чувства комфортно и още повече не улавя студ. За да спазвате някои правила, е необходимо както у дома, така и на улицата, защото с някои болести лекарите не забраняват ходенето.

Как да се облече детето при температура

Ще ви трябва

 • - голям брой чисти сухи дрехи;
 • - обичайните улични дрехи;
 • - Термометър.

инструкция

1

Гледайте как детето ви страдатемпература. Някои хора при най-малкото увеличение постоянно треперят, други винаги са горещи, други имат постоянно състояние на промяна. Съществуват и пациенти, които като цяло започват да забелязват, че нещо не е наред, когато живачната колона на термометъра надвиши 40 градуса. Освен това, в различни периоди на болестта, високата температура на едно и също лице се проявява по различни начини. Увеличаването му предизвиква студени тръпки, а когато понижавате лицето, започва да се поти.

2

Ако бебето трепери, за всяка разходка на реч отидетене може. Облечете го в чисто сухо бельо и го завийте топло. Внимателно наблюдавайте състоянието му, за да не пропуснете момента, в който температурата се стабилизира. В този момент детето може да започне да се поти, и ще трябва да се преоблече в сухи дрехи.

3

Когато спира студа, останете в стаятадетето може в обичайните си дрехи. Възможно е той да се поти и след като го промените. Ето защо, подгответе комплект сухо бельо и маскирайте бебето, веднага щом носенето на одеялото ще стане леко влажно.

4

Някои родители плетат бебетата си, акоВисоката температура продължава няколко дни без никаква динамика. Когато къщата е топла и няма черупки, не си заслужава. На детето и без това е горещо. Ако малката джунгла не може да бъде поставена в леглото и покрита със светъл воал, сложете я по-лесно. При твърде топло облекло детето ще потне бързо и най-малкото течение може само да влоши ситуацията.

5

С някои заболявания, препоръчват лекаритеходи с бебето, дори и да има температура, и на улицата по това време на зимата. Разбира се, това може да се направи само ако бебето се чувства повече или по-малко нормално, няма треска, без студ. Носете бебе по начина, по който ще обличате здраво бебе. Опитайте се да следвате същата поръчка, която се приема в детските градини. Тя е изработена точно така, че децата да са по-малко потни по време на подготовката за разходка.

6

Поставете бельото на бебето си и пъхнете ризата вътреслипове. Следващият етап - чорапогащник и риза. Ризата също трябва да бъде напълнена отново. След това идва ред на вълнени чорапи, панталони и блуза, ако детето носи палто или кожено палто, а не покривало. В облеклото, поставете в долната част. След това, поставете детето, поставете светлина капачка, на върха на цяло с качулка. Завържете шалчето. Тази последователност е полезно да се придържате при обличане на здраво дете. Тялото и главата пот най-бързо, така че те трябва да бъдат опаковани последно.

7

Ако бебето е болно в топлия сезон, нямаНяма смисъл да се държи в стаята със затворени прозорци. Облечете го в обичайните си летни дрехи. Вземете с вас на разходка резервен комплект спално бельо. Вземете разходки на места, където детето няма да бъде прекалено горещо. Паркът, където има слънце и сянка, е за предпочитане пред плажа.

Съвет 11: Как да облечете бебе през април

През април времето е много капризно и променливо. Ето защо ранната пролет понякога се нарича студен сезон. Важно е да се научите как да се обличате детето в зависимост от времето, защото то засяга не само удобството, но и здравето на бебето.

Как да се обличаш дете през април

инструкция

1

Най-често срещаната грешка е разрешенародители, дресинг на детето си на разходка - това е прекомерна изолация. Има бедно дете, увито като зеле, и дори не може да се огъне. Изчерпана от игри на чист въздух, той ще се поти, а хладен пролетен бриз духа трохи. Това лесно може да стане началото на сериозно настинка.

2

Пролетта е отлична възможност за ходенеденим дрехи. Тя е доста гъста, удобна и функционална. Ако април е топъл, добавете детска риза с пуловер, светло яке, шапка и удобни обувки. Обувките купуват по-добра кожа с гъвкав гофриран табан.

3

За младите любители на разходки в локвичкитегумени ботуши с весели ярки цветове. Подарете им бебе, няма да се притеснявате, че трохата ще попадне в калта или ще намокри краката ви, като изследва следващата локва. По-малко гумени ботуши - те потят краката си. Затова не забравяйте да облечете здраво памучните чорапи, които абсорбират добре влагата.

4

Освен това, детското облекло се радва на модатаизрязани и ярки цветове, трябва да отговарят на други важни характеристики. Купете нещата от естествени и екологични материали. Дрехите трябва да бъдат леки, удобни и да не възпрепятстват движенията на детето. Децата се движат много и често се замърсяват, така че друг важен критерий при избора на детските неща е тяхната сила и лекота на грижа. Е, ако долният край на якето и бикините ще бъде върху широка еластична лента. Такива дрехи не се повдигат и вятърът не се разбива под него. Проверете за здравина всички шевове, ципове и крепежни елементи.

5

Април - април е различен, така че най-добрият съвет е да носите деца в атмосферата, не твърде топло и не твърде студено. Правилно обличане на детето за разходка, вие се грижите за неговия комфорт и здраве.

Свързани видеоклипове
източници:
 • какво да носите на децата през април

Съвет 12: Как да облечете новороденото

Когато новороденото влиза в семейството, родителитеда получите много караница и тревожност. Особено ако това е първородният и нямат опит в грижата за бебето. Изглежда най-простият въпрос: как да се облича бебето след къпане или на разходка? Ако се обличате прекалено лесно, бебето може да замръзне, ако е твърде топло - за да прегрее.

Как да се облича новородено

инструкция

1

Фокусирайте се върху температурата на околния въздух. Ако бебето е у дома, при 23oC и по-горе, достатъчно е да поставите памучен фланел и плъзгачи върху него. Ако 20-23oS наоколо, на върха на тениски трябва да се носи дори фланела жилетка, а на върха на краката плъзгачи - тънки чорапи. При температура от 18 до 20 ° С вместо памучни фланелки добри носят тънки плетени костюм с дълги ръкави. Вместо памучни чорапи поставете бебешкото вълнено. Е, и ако къщата е достатъчно хладен (температура под 18 ° С), на върха на костюм на трикотажни тънък износване вълна или вълна костюм.

2

Когато се готвите да изведете бебето на разходкапрез лятото, при горещо време (над 25 ° C), достатъчно е да поставите памучно бельо и лека капачка или панама за защита от слънце. Ако температурата е от 22 до 24 ° C, добавете тънък памучен несебър и плъзгачи; ако от 20 до 22 ° C, няма да боли да носите тънък трикотажен костюм с дълъг ръкав и тънки чорапи.

3

В по-хладен сезон (пролет, есен), носетедетето, както следва: ако е около 16-18 ° C, поставете лека вълна или полу-вълна върху трикотажен костюм. Сменете капака на главата по-плътен, например плетена шапка. Ако температурата е 14-16 ° C, поставете половин вълнена шапка и вълнени (половин вълнени) чорапи. При температура от 10 до 14oC добавете към тази рокля цялата есен. Е, и при 0-8 ° C, е необходим друг слой дрехи за панталоните: топли панталони и блуза. Носете детето също и допълнителна двойка вълнени чорапи и под гъста полу-вълнена шапка - лека капачка.

4

През зимата допълнително обвийте детето в одеяло и често проверявайте капката му. При температури под -20 ° C не се препоръчва ходене на улицата с новородено.

Свързани видеоклипове
Полезни съвети
Не забравяйте, че нещата трябва да се правят само от естествени тъкани. Също така те не трябва да са стегнати.

Съвет 13: Как да облечете бебе на 1 септември

Изберете красив, практичен и удобен екип до 1Септември не е лесно. Важно е да спазвате етикета и да задоволявате вкусовете на детето. Не всички училища имат облекло, така че изборът на набор от дрехи трябва да се подхожда отговорно.

Как да се обличаш бебе на 1 септември
На 1 септември трябва да изберете дрехи не самопразнични, но и удобни. На момиче, което отива в началните класове, вземете рокля или сарафан от сиви или сини нюанси, лека блуза или рокля. Носете чорапогащи в бяло, можете с монохромен украшение. Косата може да бъде плетена в плитки, да се направят опашки или да се навиват и да се фиксира ключалка отстрани. Яркостта на изображението ще придаде на учителя букет цветя. Старите ученици могат да изберат елегантна риза с къдрици и къса модерна пола. Комплектът ще бъде обувки с ниски токчета или обувки от велур или кожен балет. Завършете изображението със стилна чанта и аксесоари. Тук се нуждаете от мярка, която да не прекалявате. По-удобно, но не по-малко стилно, ще бъде набор от тесни черни панталони и блузи от светли нюанси. За това, заедно с вас можете да си купите тънка каишка и торба, съвпадащи с тон и дрехи. Най-важното е, че всички детайли са в хармония помежду си. Костюмите от класически изрезки се избират от учениците, независимо от класа, който изучават. Можете да разнообразите тази опция, като носите яке, вместо яке, риза с тон, вратовръзка или пеперуда. Не забравяйте за обувки с тъмни цветове. Стриктни костюми с вратовръзка и лека риза ще отговарят на момчетата. Отлично, ако родителите могат да се съгласят и да се обличат на 1 септември, съученици в костюми на един и същи нюанс. Във всеки случай ще бъде подходящо яке, панталони и вратовръзка от тъмен цвят. Изберете форма от естествени материи - бельо, памук, коприна, вълна. Тези материали свободно текат във въздуха и са приятни за носене. В допълнение, не съдържат багрила и алергенни добавки. Когато купувате рокля, проверете подплатата. Е, ако е естествено, в противен случай материалът ще бъде електрифициран. Оборудването не трябва да ограничава движението. Докато правите фитинга, помолете детето да седна и да вдигне ръцете си. Той трябва да е удобен и удобен.
източници:
 • костюм за 1 септември

Съвет 14: Как да облечете детето за зимна разходка: правила за опаковане

Отивате на зимна разходка с бебе, майка ибабите често се чудят дали детето им ще замръзне до смърт и не му сложи няколко блузи и бикини. За да не се притеснявате, трябва да знаете как да облечете правилно децата през студения сезон.

Как да облечете детето за зимна разходка: правила за опаковане

инструкция

1

Днес идва детското облеклоВисокотехнологични материали, които осигуряват запазване на топлината и максимално удобство. Принципът на броя на слоевете "като самостоятелно плюс едно" е относим само по отношение на детето, което лежи в количката. Light определят най-добрите подложка полиестер дрехи, шапки за и izosofte tinsuleyte, руни гащеризони, окачващи и каски, различни термобельо - тези и много други неща, имат за цел да запази бебето топло на разходка и го оставете да се движат свободно.

2

Не се страхувайте от синтетика: то запазва топлина не по-лошо от естествените материали. Освен това някои производители на детски дрехи и обувки препоръчват директно да се поставят под дрехите си бельо и чорапогащи от полиестер, полиамид, термосвиваемо. Но стереотипите за спечелване са доста трудни, а родителите все още предпочитат удобен тънък костюм от памучен плат с дебел вълнен костюм.

3

Опитайте се да не увивате бебето, особеноактивен, защото под многобройни пуловери, блузи и гамаши, той може да се поти, а след това да преизпълни и да се разболее. Не свързвайте носа и устата на бебето с шал: под него се образува топъл влажен въздух, който заплашва студ и студът няма да причини такава вреда.

4

В зависимост от температурата на въздуха извън прозорецакомплект дрехи за ходене през зимата може да варира. Така например, от 5 до -5 ° С пуснати на бельо на детето, тениска с дълъг ръкав, чорапогащи, вълна или смесени шапка, шал или мембранни sinteponovye гащеризони, вълнени ръкавици или ръкавици, зимни обувки. Ако улицата от -5 до -10 ° С, по-ниска топлинна бельо или поло износване, чорапи, вълнена шапка, шал и ръкавици, престилки с пълнител или полиестер мембрана, зимни обувки.

5

Когато температурата на въздуха падне под -10 ° C,Облечи бебето е по-сериозно: бельо или бельо, чорапогащи, полар или вълнен костюм гащеризон, гащеризони, пълни с полиестер или надолу в овча кожа, вълнени чорапи, вълнена шапка на овча кожа, шал, водоустойчиви ръкавици с ценна кожа, ботуши или зимни ботуши. Ако бебето е в количка, добавя още един слой на облеклото.

6

Имайте предвид, че тези препоръки не сауниверсална и се ръководи от вашето дете. Ако се замразят или изпотят, помислете за грешките и коригирайте броя на слоевете бельо под зимата като цяло или комплекта следващия път.

Съвет 15: Гърция: какво ще кажете за времето през май?

Руските туристи все повече избират Гърция като място за отдих. Плажният сезон на брега започва през май. И на островите доста удобни вече в края на април.

Гърция: какво ще кажете за времето през май?

Континентална Гърция - кога да има по-добра почивка

Гръцки хотели, разположени на континента,отворен през цялата година. Но тези, които искат не само да се насладят на красиви гледки и да опитат вкусни ястия, но и да плуват в морето, е по-добре да дойдат там в средата на май. По това време дори през студена година морето се загрява до температура 22-24 ° С. Ако искате да се затоплите, тогава е по-добре да отложите пътуването до началото на юни. Но по това време то става твърде горещо в Гърция. Дневните температури достигат 40oC, което може да повлияе неблагоприятно на здравето на възрастните туристи и малките деца. Но през май средната температура е 29-33oC. Можете не само да се радвате, че лежите на плажа, но и да продължите екскурзия дълбоко в континента.
Чартърите за гръцките курорти започват да летят от края на април. Дотогава можете да си купите билети за редовни полети, да летите до големите градове и оттам да стигнете до брега с такси.
И има какво да види в Гърция. Малки живописни села с бели килими, керемидени покриви, мелници, руини на древни храмове - всички тези атракции са разположени в голям брой близо до най-популярните курорти. И тъй като в Централна Гърция винаги е по-горещо, отколкото на брега, тогава е по-добре да ги инспектирате през пролетта, когато слънцето не се пече толкова много.

Гръцки острови - времето през май

Гръцки острови - Корфу, Родос, Санторини, Крит- изчакайте туристи, които предпочитат плажните ваканции, от средата на април. Морето около тях е по-плитка и по-топла, затова се затопля по-рано от водите в близост до континента. А май е най-добрият месец за почивка на островите. По това време няколко зелени са все още сочни и зелени, цъфтят дървета и храсти, въздухът е свеж и изпълнен с влага.
Май е най-добрият месец за празници с деца в Гърция. Удобната температура ви позволява да останете на плажа дълго време, а топлата вода в морето няма да предизвика студ или отит, но само ще укрепи тялото на бебето.
Кой остров да избере за почивка, зависи от товавашето желание. Крит е по-гъсто населен. Има всичко необходимо за туристически хипермаркети, магазини с дрехи, скъпи хотели и бюджетни апартаменти. На острова можете да наемете вила с басейн за цялото лято или да отседнете в къщата за гости. Родос, Санторини, Корфу - малки острови, но има всичко необходимо за комфортен престой. Въпреки това, колкото по-малък е островът, толкова по-висока е цената на турнето. Но има невероятни гледки. Да, и туристите на тези острови са много по-малки, което е важно за тези, които искат самота.
Свързани видеоклипове
източници:
 • как да се облича бебе