Съвет 1: Какво означава татуировка - корона с крила?

Съвет 1: Какво означава татуировка - корона с крила?


Татуировките стават все по-популярни всеки ден. Но преди да приложите към вашето тяло това или онова изображение, си струва да научите повече за значението, което то носи.Корона с крила


Естетично и красиво изглежда татуировки с коронаи крила. Тази комбинация носи на собственика голям късмет и също така означава силно приятелство и лоялност. Тази татуировка е символ на властта и желанието да водят околните, до известна степен достойни и над тях. По-рано короната с крила символизира, че това или това лице принадлежи на благородното семейство. Короната може да означава и голям късмет. Татуировка с корона в момента е рядкост. И различните социални слоеве могат да възприемат този символ по различни начини. Ако в областта на сърцето е изобразена корона с крила, тя е въплъщение на любов и вярност. Този образ през Средновековието може да бъде направен само от монарси. И в Обединеното кралство такава татуировка бе приложена върху тялото му от привържениците на краля. В момента короната, направена в келтски стил, означава богатство и увереност в бъдещето. Татуировка с няколко остри зъби може да символизира надежда, вяра и lyubov.Korona с крила, която има в същото време или полускъпоценни камъни, има философски смисъл и може да символизира търсенето на смисъла на живота. Често такива татуировки предпочитат да се правят на предмишницата, което означава сила или желание да се контролират други хора. Някои религиозни хора предпочитат да поставят такава татуировка като въплъщение на своята религия. В този случай короната с крила означава божественото начало. Изображение с корона днес монарх е предпочел да се направи в най-различни области на тялото: на китката, глезена, зад ухото. Някои поставили на тялото си корона с крила в уединени места, без да искат да издържат на публична изложба. Други предпочитат да покажат оригиналната живопис.

Значение в престъпния свят

Преди да приложите към тялото си товататуировка, препоръчително е да мислите, тъй като в престъпния свят това означава сериозно престъпление. Той може да свидетелства и за най-високата позиция на престъпника в йерархичната стълбица. Каквото и да е короната символизира с крила в престъпния свят, за обикновените хора това е символ на победи, постоянство и самоконтрол.

Варианти за момичета

Момичетата често избират за татуировкамалки и елегантни опции. Женските изображения на тази татуировка често приличат на цяло произведение на изкуството. За момичетата короната с крила означава уникалността на човека. Карикатура, стилизирана татуировка на короната с крила с малък размер, може да каже, че нейната господарка се чувства като красива принцеса и чака своя принц.

Съвет 2: Какво означава татуировката?


Образът на короната като татуировка не се среща много често. Обикновено тези татуировки се правят от хора, които се борят за власт над другите.Какво означава татуировка-корона?


Символично значение

В средновековните символи короната означавала прякоотношение към управляващото семейство. Най-често той е изобразен върху рицарски знамена и гербове. Татуировка с изображение на корона може да се разглежда като елитарен тип татуировка, която има за цел да подчертае позицията на човека в sotsiume.Bolee фините тълкуване на този символ зависи от местоположението на татуировката върху тялото и придружаващите изображения. Например, ако се прави рисунка над сърцето, подобна татуировка символизира добър късмет. Селтик гривна - характерен образ, съдържащ сърцето, короната и двете направления, които ги подкрепят - означава съединение на любовта (сърце), вярност (корона) и приятелството (ръце). Този символ е все по-популярен мотив за tatuirovki.Devushki често избират нетрадиционни образ на короната, за да се подчертае превъзходството си над другия, или просто да се открояват. Тази татуировка обикновено няма смисъл. Ако короната е придружена от друг символ, обикновено тя показва нейното значение. В много религии и култури короната се смята за символ на божествеността. Така че, християнството е широко известен с Корона Марий Магдалена, на гръцки, езическата митология има венец от лаврови на Аполон, който също е по същество една корона и в Корейската традиция увенчан костенурка символизира дълголетие и spokoystvie.V общ смисъл, татуировка на венец казва, че човек се стреми към власт, иска да подчертае значението си, да стане по-смислен от него. Парадоксално е, че подобна татуировка може да говори за романтичната природа на своя собственик, желанието да се върне в старите хубави времена. Всичко зависи от стила на изображението на този символ и местоположението на приложението му.

Корон в престъпна татуировка

Трябва да се има предвид, че изображението на короната е честосе използва в престъпните татуировки, тя е от особена важност в престъпния свят. Кралят в престъпна татуировка говори за високата власт на неговия превозвач в зоната. Често се посочват особено тежките престъпления на осъдените, нежеланието да се коригират. Може да се каже, че короната в престъпна татуировка е символ на омраза на реда. Каронът, поставен над пръстените на змия, е атрибут на крадец в закона. Коронованият тигър с череп в лапите му отличава гопниците и символизира тенденцията към насилие. Короната, поставена на гърба на затворника, е знак за унижение.


Съвет 3: Какво означава татуировката на короната?


Несъмнено, в целия свят короната олицетворява властта, престижа и властта. Не е чудно защо много млади момчета и момичета, които правят татуировка върху тялото си, предпочитат короната.Татуировка на корона - символ на смелост, сила и мощ!


Татуировка под формата на корона. стойност

Капиталовата истина може да се нарече, че короната -Това е символ на монархията, която вече е на подсъзнателно ниво и предизвиква асоциации с неограничена и индивидуална сила. Любопитното е, че татуировката не правят секс под формата на корона: те могат да запълнят едновременно мъжки и в женския организъм. Трябва да се отбележи, че стойността на такава татуировка, твърде izmenitsya.Naprimer, татуировки във формата на корона на момичетата се говори за желанието да се издигне над всички други хора, приятели. Често това им помага да информират заобикалящия ги свят за тяхната "привилегия", което обаче е получило самопровъзгласително. Ето защо лъвския дял от момичетата се пълнени татуировка - това е тийнейджърите, които има силно желание да се превърне в принцеса. По принцип подобна татуировка, закрепена на момиче, означава нейното самоизява. Между другото, често такива татуировки са пълни и за демонстриране на високата си позиция на мъжете. Тези момичета обичат да се конкурират с мъжете във всеки живот sfere.V някои култури корона, направена под формата на осветен символ представлява по-висока мощност. Ако татуировката с короната е направена за костюми с червена карта, тогава нейният собственик е хомосексуалист. Това, което представителите на сексуалните малцинства искат да изразят с такава татуировка, е неразбираемо. Смята се, че тази татуировка отпечатват никакви знаци върху тях насилие obrazom.Kstati, този дизайн ви позволява да имате татуирано върху почти всяка част на тялото. По принцип такава татуировка пълнени във формата на корона, но не е необичайно, а цялата комбинация от корони и бижута.

Стойността на затвора на татуировка под формата на корона

Много татуировки дойдоха до светския животзатворнически субкултура. Това са оригинални "тагове". Факт е, че татуировка, пробита на места, които не са толкова отдалечени, често може да разкаже за собственика си много повече от себе си. Например, корона, увенчан змия глава, поставена на гърдите или рамото, е определянето на болт. С други думи, такъв човек има в ръцете си известно неформална власт и насочва декласиран елементи на обществото (престъпници, zekami, бандити) .Esche един затворнически значимост корони щамповани върху тялото - това е тежко престъпление и непокорство към наказателната система. Такъв човек е уважаван, похвален и почитан в местата на лишаване от свобода (и дори в дивата природа). В допълнение, татуиране на короните се нанася върху конвенционалните малки престъпни елементи - вандали, крадци на улицата. В този случай татуировката прилича на корона, която се държи в тигъра на лапата.


Съвет 4: Келтски татуировки и тяхното значение


Въпреки огромния избор на различниизображения за татуировки, келтски татуировки винаги са били горещ фаворит не само сред мъжете, но и сред жените. Келтският модел е един от най-сложните и мистични. Лесно се учи заради изтъкани линии, спирали и кръгове. По-долу са най-популярните келтски татуировки и техните значения.Келтски татуировки и тяхното значение


инструкция


1


Един от най-популярните келтски символитатуировки - келтски кръст. Изглежда като християнин, но в центъра му има кръг. Сложният модел възел му придава уникален и необичаен вид. Значението на кръста е двусмислено. За някои това е символ на Божията безкрайна любов, а за другите е фалически символ. Има легенда, че келтският кръст е изобретен от Свети Патрик, който се е опитал да превърне езическите народи на Ирландия в християнската вяра. Най-често срещаните места за рисуване на образа на кръста: предмишница, гръб и китка.Келтски татуировки и тяхното значение

2


Шамрок е келтски символ на Светата Троица в ирландската католическа църква. В допълнение това означава живот и прераждане след смъртта, т.е. безкрайност.Келтски татуировки и тяхното значение

3


Butterfly - това е една от най-обичаните женитатуировки. Келтските пеперуди символизират прераждането от кака до красивата пеперуда. А пеперудата е символ на късмет, свобода, просперитет и триумф. Най-често тази татуировка се прилага към долната част на гърба.Келтски татуировки и тяхното значение

4


Келтските възли могат да се използват катонезависимо татуировка и като част от него. Символиката на келтските възли не е много ясна, въпреки че някои хора вярват, че келтските възли имат магически сили. Но най-очевидното значение на келтските възли е безкрайността.Келтски татуировки и тяхното значение

5


Келтското сърце символизира обединението на две души и обикновено се използва за показване на преданост към близкия човек. Такива татуировки са популярни сред мъжете и жените.Келтски татуировки и тяхното значение

6


Келтското дърво на живота символизира Едемската градина като мост между земята и небето. В митологията на келтите дървото е символ на живот и щедрост, защото дава храна и подслон на хора и животни.Келтски татуировки и тяхното значение

7


Пръстенът Claddagh е символ на приятелство и лоялност. Тази татуировка е образът на сърцето, който се провежда в двете си ръце, и короната, която се намира в сърцето. Всеки от тези символи има собствено значение. Сърцето, разбира се, представлява любовта, ръцете - приятелство и грижи, както и короната - лоялност.Келтски татуировки и тяхното значение

8


Келтите са известни със своите прекрасни лабиринти, коитоте построиха. Тези лабиринти също намериха място в келтските татуировки. Те символизират пътя на живота. Ако погледнете отблизо келтските лабиринти, можете да видите образи на различни животни.Келтски татуировки и тяхното значение