Как да се чисти бира корема, премахване на няколко продукта

Как да се чисти бира корема, премахване на няколко продукта


Появата на бира корем с консумация на биране е пряко свързана, но количеството пияно все още води до бавен растеж на коремната кухина. Първо, като увеличавате количествата бира, изливаща се в себе си, вие протягате стените. На второ място, чрез бирата стимулирате апетита, което води до преяждане.Как да се чисти бира корема, премахване на няколко продукта


инструкция


1


За да премахнете корема на бирата, трябва да изключите понеедин основен вредоносен продукт е бирата. Зад него можеш поне временно да се откажеш от друг алкохол. След като сте свикнали с пенливо питие, опитайте се да се върнете към консумацията му не по-често от 2 пъти месечно. В противен случай, да се отървете от корема на бирата завинаги няма да успее.


2


Ако сериозно мислите за вашия външен вид, иБирата на корема ви притеснява най-много, започнете да отхвърляте мазнините и пикантната храна. Бирени колбаси, пушени сирена, пържени чипове и майонеза - всичко това успешно съчетано с бира се отлага на стомаха ви, превръщайки го в бира. Отдайте се на предястия за бира. Без значение колко правилно хранене не отблъсквате, но само този подход ще ви спаси от корема на бирата. Бял хляб може да бъде заменен с брашно от пълнозърнесто, печено месо ще бъде заменено с варено. Не преяждайте.


3


На първо място, бирата корем ще бъде "разстроен" и"Огонен", той ще започне да "отмъщава", показвайки силен апетит и предизвиквайки желание да яде повече. Заблуждавайте го редовно хвърляйки зеленчуци в разтегнатия стомах: ябълки, банани, моркови, зеле, домати и краставици. Природните растителни влакна сега са ваши приятели. Гладът ще трябва да се пренебрегва, докато стомаха на бирата, причинен от разтягането на стомаха, няма да се свие до адекватен размер. Зеленият чай е добре заглушен от раздразнението.


4


Диетата не може напълно да се отърве от биратастомах. Калорийното броене е добро, но не е панацея. Използвайте повече калории, отколкото консумирате. Замяна на пътуване в метрото с ходене, вземете студен душ през нощта, най-накрая купете велосипед. Не отказвайте да се отпуснете на свеж въздух и активни игри с приятели. Спортният начин на живот ще ви върне хармонията и здравето.