Автомобилна реклама

Автомобилна реклама

Рекламирането на автомобил е добър начинпокриват разходите, свързани със съдържанието му, и получават допълнителни доходи. Рекламата може да се приложи към товар, пътник или дори кола. Сумата, която можете да спечелите на месец, директно зависи от размера на повърхността на колата, определен за рекламни материали.

Автомобилна реклама

На кои коли можете да рекламирате

Най - често срещаните видове транспорт заАвтомобилната реклама се счита за таксита и камиони с всякакви полезни товари. Много по-рядко за рекламни автомобили.

Поставяне на рекламни материали върху автомобили,ангажирани в пътническия транспорт, доста често срещани. Рекламните агенции са щастливи да си сътрудничат със собствениците на такси за фиксирани маршрути и да плащат добри пари за това. Да рекламирате кола: GAZelle, Ford Transit, Mercedes Sprinter и други модели.

Градският транспорт е най-търсеното за реклама по няколко причини:

  • за прилагането на информационен материал, по-голямата част от тялото се отнема, което прави банера привлекателен и информативен;
  • автомобилът през целия ден непрекъснато се движи по маршрута, което осигурява голямо покритие на целевата аудитория.

За рекламиране на товаратранспортиране на всякаква товароносимост и всеки тип тяло: изцяло метална, твърда или наклонена. Рекламодателите доброволно работят с собственици на камиони; те разполагат с широко рекламно пространство, пътуват на голям километър на месец и осигуряват значително покритие на територията.

Много по-трудно е да се продаде рекламно карена колата. Всичко това, защото площта на тялото, предвидена за реклама, е малка и такава кола преминава много по-малко на товар или пътник. Колата ви ще бъде много по-привлекателна за рекламна агенция, ако работите по нея с такси.

Какво трябва да рекламирате в колата си

Всичко, от което се нуждаете, е да приложите към рекламатаагенция и предлагайте колата си за поставяне на рекламни материали. Всички други притеснения се понасят от рекламодателя: разработване на дизайн и производство на винил стикери, тяхното точно отлагане върху тялото.

В зависимост от категорията и дизайна на автомобилабанер, рекламният материал може да се използва под формата на едноклетъчно фолио, приложения от отделни фрагменти или специално направен тен, за автомобили с меко тяло. На автомобилите повечето реклами се поставят на задния прозорец под формата на текст.

Поставянето на реклами в колата ви можеда се превърне в добър източник на допълнителни доходи. В същото време няма да ви трябват допълнителни усилия, ще направите това, което сте направили преди - просто карайте колата си и платете за нея.