Съвет 1: Първо погледнете модификацията на първата серия от 2017 г. от BMW

Съвет 1: Първо погледнете модификацията на първата серия от 2017 г. от BMW

Неотдавна слуховете за подготовката за представянето от BMW на седана от серия 1 са оправдани. Auto вече е видяно на инженерни тестове и събира интриги около себе си.

Първият поглед към модификацията на първата серия от 2017 г. на BMW

В екстериора веднага разпознава традиционния стилБаварците. В камуфлажно състояние колата изглежда малко по-малка от моделите от третата серия. Особено привлекателен капак на багажника, разположен много по-високо от качулката.

Модификацията се основава на оформлението сзадвижване на предните колела. Това беше постигнато чрез използването на новата архитектура на UKL, която е интегрирана в модела Cooper-Hardtop от марката MINI. В бъдеще баварците обмислят възможността да използват тази архитектура на най-малко седем от своите модели.

Моторната линия обещава да изглежда идентичналиния за серия 2, наречена "Active Tourer". Тук има и двата двигателя с три и четири цилиндъра. Ще има и "таксувана" версия под индекса "125i", способна да изпълни ефективността с 231 "сила".

Вариантите на пълен диск вече са активнисе считат от производителя. Спортната версия на М-версията, която според очакванията на експертите ще бъде оборудвана и с 300 "сърце" и с четири цилиндъра и презареждане, няма да премине през тази серия. Благодарение на гъвкавостта на тази платформа за автомобила, в бъдеще ще бъде възможно да се инсталира шестцилиндрово устройство, но това все още е слух. На площта на вътрешния пазар моделът обещава да се появи не по-рано от средата на годината.

Съвет 2: Как да увеличите мощността на BMW

Двигателят на BMW има голям потенциалпревишена скорост. Турбо тунинг специалистите добавят няколко десетки конски сили към двигателите на BMW. Специалисти на такива компании са създали производството на комплекти, които позволяват да се увеличи мощността на BMW двигатели до 35 к.с.

Как да увеличим мощността на BMW

инструкция

1

Изпускателната система на изпускателната система на BMWви позволява да добавите до 25 к.с. Е много ефективен резултат от повишаване на двигателя с помощта само на тунинг изпускателна система. Катализаторът е предназначен да намали съдържанието на вредни вещества в отработените газове. Но неговият дизайн създава устойчивост на потока на отработените газове. Замяната на катализатора с обикновена тръба или спортен катализатор с висока производителност значително намалява тази устойчивост. В резултат на това двигателят "връща" загубената мощност. Директната изпускателна система със спортни шумозаглушители е проектирана с минимално съпротивление за отработените газове. В резултат двигателят на BMW губи малко количество мощност в изпускателната система и общата мощност на двигателя се покачва. След инсталирането на подобни системи двигателят на BMW трябва да бъде преконфигуриран, за да отговори на новите характеристики на изпускателната система.

2

Блокове за премахване на екологичните ограничения и / илипрепрограмиране на системи за управление на двигателя, т.е. чип-тунинг. В зависимост от системата, тя дава увеличение от 10-30 к.с. С цена от 500 до 1200 евро, това е доста достъпен и ефективен начин да увеличите двигателя на вашия BMW. Необходимо е обаче да се вземат предвид някои нюанси. Първо, когато инсталирате такъв комплект, трябва да замените свещите, филтрите, дюзите и маслото с нови, за предпочитане - настройка. Това ще увеличи разходите за настройка. След инсталирането на двигателя за настройка на чипове BMW става много по-чувствително към качеството на бензина и маслото, към поддръжката.

3

Инсталиране на турбокомпресор Като се има предвид, че турбокомпресорътувеличава теглото на агрегата и на целия автомобил, загрижеността на BMW не се стреми да инсталира презареждане на всички модели двигатели. Това се използва от тунинг студия, разработващи турбо-компресорни системи за различни модели двигатели, които позволяват увеличаване на капацитета на агрегата с 1,5-1,7 пъти. Сложността на завършването на двигателя на това ниво не позволява на тунинг компания да работи с немоторни двигатели и да извършва цялата работа директно върху производствените си съоръжения.

4

Въздушен филтър с нулево съпротивлениеподобрява мощността на двигателя, като намалява спада на налягането на въздуха, влизащ в двигателя, и подобрява циркулацията на въздуха. Подобрява реакцията на двигателя (реакция при натискане на ускорителя) и динамиката на двигателя.

Съвет 3: Колко струва BMW

Автомобилите на BMW са много популярни на руския пазар, поради което в тази страна този немски производител продава много различни модели.

Колко струва BMW

Ще ви трябва

  • На руския пазар има широкасортимент от автомобили на BMW, като се започне от компактните модели и се довърши с кросоувъри в пълен размер. Но колко са най-популярните модели на баварския производител?

инструкция

1

Най-достъпният автомобил в Русия е BMWхечбек C-класа 1-серия. На нашия пазар може да се купи на цена от 1 279 000 рубли. Една мощна версия с 320 конски сили с четири задвижващи колела ще струва поне 2 110 000 рубли.

2

Популярни в Русия BMW Серия 5 в седана на каросериятасе предлага на цена от 1,898,000 рубли за основно представяне. Модификацията на четирите колела с мотор с мощност от 449 конски сили в оборудване от висок клас ще струва в размер на 3 430 000 рубли. На най-скъпата е 381-силната дизелова версия, за която те искат от 3 755 000 рубли. Чрез инсталирането на допълнително оборудване цената на машината може да се увеличи значително.

3

Серия 7 на BMW Серия 7на руския пазар се продава на цена от 3 584 000 рубли. Колата с 4 колела струва от 4 089 000 рубли. В допълнение, моделът предлага богата гама от допълнителни опции и оборудване. Седанът с удължено междуосие и дългият индекс се предлагат от 3,685,000 рубли. Изпълнението xDrive ще струва минимум 4,342,000 рубли.

4

Crossover BMW X5 от последно поколение в Русияе много популярен. За колата ще трябва да плати от 3,415,000 рубли за основно представяне. Мощният бензинов вариант с мощност 450 к.с. струва от 3,838,000 рубли. Най-често се искаше модификация на дизела от 313 мощности - от 5 040 000 рубли.

5

Не по-малко популярни в нашата страна, купетокросоувър BMW X6 в основната версия е много по-евтино от колегите си с традиционен тип тяло - от 2,999,000 рубли. Най-бързата версия с турбо двигател с мощност 407 ще струва в размер на 4 030 000 рубли. Дизеловият вариант с 381-битов модул, 8-лентов "автоматичен" и пълен диск ще струва най-малко 4 464 000 рубли.

6

"Зареден" седан BMW M5, оборудван с 4.4-литровият двигател с двойна турбо-компресорна мощност от 560 конски сили, 7-степенна автоматична скоростна кутия и задвижване на задните колела струва на руския пазар от 4 570 000 рубли.

7

Седан BMW M6 Gran Coupe се предлага в Русия с560-конски сили двигател, както и на М5. Поискайте най-малко 7,380,000 рубли. В допълнение, има широка гама от допълнително оборудване, чието инсталиране значително ще увеличи цената на автомобила.