Отзиви за UAZ Patriot

Отзиви за UAZ Patriot

Поради високата консумация на бензин,неговата UAZ Patriot газ-цилиндрово оборудване, отколкото беше много доволен! Балонът в багажника не спира да поставя много оборудване за активен отдих - от барбекюто до палатката и торбата с дърва за огрев. Проблеми с отварянето на вратите - дръжките на мивката, особено в задната част. Като цяло е много щастлив, той вече е третият модел на UAZ в мен.

Отзиви за UAZ Patriot

Колата, която исках.

Степан Тализин

Дълго размахвайки пазарите, прочетете рекламите иреши да остане на вътрешния автомобил UAZ Patriot, ревютата за които бяха предимно положителни. Изпълнението бе успешно, не се откриха значителни недостатъци. Вече една година съм с кънки, щастлива съм, сега мога да кажа с суверенитет, че купих кола, която исках, въпреки приличната консумация на гориво.

Моят нов UAZ

Sanyok656

Купих UAZ Patriot преди три месеца специално закаране на риболов и лов. Купих от официален дилър, първоначално проблемът възникна с условията на доставка на кола по поръчка - това беше 1,5 месеца. Няма оплаквания за проходимост: локви, мръсотия, дори малки бедствия минават без затруднения. Тя натоварва голяма консумация на бензин - до 17 литра на 100 километра, и това е в града. Вероятно е било необходимо да се вземе дизелов двигател.

Лъки автомобил

Карпович Виктор

На добър внос SUV пари не е, иИсках да купя нещо мощно и голямо. Приятели посъветваха UAZ Patriot, рецензиите на които отдавна и внимателно са учили. Това беше обтегнато от факта, че мнозина са недоволни от монтажа, но какво може да се очаква от ръчното оборудване. Изненадващо, колата ми достави удоволствие. Красив, мощен, разход на гориво със сигурност не е малък, но всъщност и размерите са прилични.

UAZ Patriot е най-добрият SUV

Vasikina

За дълго време исках да купя SUV за пътуванияв страната и почивка. Изборът бе спрян в UAZ Patriot. В колата всичко е подходящо, голям багажник, просторна просторна кабина, добра проходимост. Автомобилът е надежден, ние никога не успяхме. UAZ е направен само за руски пътища. Разбира се, ремонтите трябва да се извършват по дребни неща. Но абсолютно съвършена кола, не мисля. UAZ Patriot е топла комфортна кола за голямо семейство. Удобно е да пътувате на дълги разстояния.

Доволен съм от колата

Алекс

Аз съм рибар и ловец, трябва да пътувам по различен начинпътища и често пъти извън пътя. Поради тази причина моят избор попадна точно на UAZ Patriot, рецензиите също допринесоха за това. Колата се оправдава напълно. Нека да имам някои малки недостатъци, но за мен най-важното е, че има добра способност за трансгранично преминаване. Доволен съм и не съжалявам за покупката ми и за изразходваните средства.

Мощна кола

Михаил Трофимов

Живеем на място, където няма много добри пътища,Затова сме закупили UAZ Patriot, прегледи, които чуха различни, понякога изобщо не ласкателно. Но не мога да кажа, че колата ни разочарова. Недостатъци Разбира се, има, на първо място, това е качеството на строителството, но придобиване на вътрешното автомобили, това трябва да е готов. Но като цяло, един нормален автомобил, мощен и с по-добра маневреност.

UAZ - SUV

светлина

Харесва ми руската автомобилна индустрия, непретенциозен илесен за използване. Патриотът има високо кацане, отлична видимост, просторна каюта, можете да пътувате с него с голямо семейство и за отдих и приключения извън пътя. UAZ Patriot е изборът на много руски хора, които обичат да се возят, а през зимата на снеговалежи и през есента през кал и кал. UAZ качеството на автомобила и на цена за много приемливи. UAZ Patriot и градът е добре напреднал, без да държи никого.

Оази патриот

BYDAtm

Мисля, че UAZ е машина с характер. Необходим е специален подход. Независимо от недостатъците на този автомобил, като бързото счупване или развалянето на частите, дори лошото качество на пластмасата, от която е направен интериорът. Плюсове доста. Машина за големи хора, много удобно кацане и голям салон. С компетентен подход искам да кажа, че уменията на водача преодоляват невъзможните на пръв поглед пречки. И както при правилното функциониране, може да отнеме много време без поправка.