Колко е UAZ Patriot

Колко е UAZ Patriot

В Русия, като офроуд превозни средства, така че на нашия пазар е широка гама от подобни модели. Но най-достъпният вариант е вътрешният UAZ Patriot.

Колко е UAZ Patriot
UAZ Patriot, известен още като UAZ-3163, е SUV с изцяло метално петколесно тяло, чието серийно производство се извършва от август 2005 г.

Стандартно оборудване UAZ Patriot

На руския пазар се предлага UAZ Patriotшест нива на подреждане. Класически Основни разходи версия от 599,990 рубли, както и списък на оборудването му включва минимален набор от оборудване: външни огледала с електрическо и се нагрява, предни електрически стъкла, сервоусилвател на волана да 12V контакт. Опции Comfort с 128 конски сили бензинов двигател ще струва от 649,990 рубли, както и дизелов двигател с 114 конски сили - от 719 950 рубли. Списъкът на стандартното оборудване допълнително включва електрическите прозорци на задните прозорци, климатик, фарове за мъгла и "музика". Limited съгласно бензинов двигател се предлага на цена от 689 990 рубли, дизелови - от 759 990 рубли. Такава "Пейтриът" е завършена вече: климатик, сервоусилвател на волана, заключване на задните врати брави, ABS, фарове за мъгла, външни огледала с отопление и електрическо, електрическо отопление на предното стъкло, съчетани кабина, предни и задни отопляеми седалки, четири електрически стъкла, пълен работен ден аудиосистема с CD, обикновен имобилайзер, релси на покрива, алуминиеви джанти с диаметър 16 инча. И накрая, версията Unlimited ще струва в размер на 699,950 рубли. За всеки от комплектите срещу такса от 49,990 рубли, има програмируем предварителен нагревател.

Специални версии на UAZ Patriot

Експедицията се предлага в Русияна цена от 679 950 рубли, той е оборудван с климатик, сервоусилвател на волана, тонирани стъкла, фарове за мъгла, отопляеми и електрически огледала, кожена тапицерия, отопляеми предни седалки, ел кръг, фабрика аудио система и 16-инчови джанти. Версията на Trophy стои на нашия пазар от 689 950 рубли. Що се отнася до оборудването, тя е почти идентична с тази на експедицията, с изключение на комбинирания интериор, а не на коженото. Руският UAZ Patriot SUV е един от най-достъпните и надеждни "мошеници" на пазара. Автомобилът се отличава с просторна кабина, мощен двигател и отлична способност за трансформация. За същите пари можете да купите само, че само Lada 4x4, Chevrolet Niva или китайски кросоувър.