Какви са характеристиките на UAZ Patriot

Какви са характеристиките на UAZ Patriot

SUV Patriot бе разработен специалноза любителите на шофирането по непроходимост, рибарите и ловците. Актуализираният UAZ Patriot се различава от предишните UAZ с модифицирано тяло, комфортен интериор, окачване, трансмисия и управление.

Какви са характеристиките на UAZ Patriot

Салон кола UAZ Patriot от 2014 г.

Интериорът на 5-местния салон на Patriot е забележимсе промени. Тапицерията на тавана е станала по-безпроблемна и приятна на допир. Подобрено качество на детайлите на предния панел. Имаше удобни дръжки на тавана над вратите. Лостът на скоростите стана малко по-малък и удобен за ръката. В багажника тапицерията и рафтът са напълно променени. Също в багажното отделение имаше планета от осветление от дясната страна. Капацитетът на багажника не се е променил и е 960 литра в нормално състояние и 2300 литра със сгънати седалки във втория ред.

Технически спецификации

Новият двигател за SUV Patriot не е такъвизмислена. Автомобилът все още е оборудван с бензинов или дизелов двигател. В основната конфигурация има UAZ Patriot бензин четири-цилиндров двигател с обем 2.7 литра. Максималната мощност е 128 к.с. при 4600 об / мин. Максималната скорост - 150 км / час, така че бързо ускоряване на двигателя не разхода на гориво Patriot poluchit.Sredny, според производителя, е 11.5 L в режим скорост 90 km / h. При тежки пътни условия и извънпътна консумация на бензин може да нарасне до 20 литра на 100 км. Работният обем на дизеловия двигател е 2,2 литра, максималният капацитет е 113,5 к.с. Максималната скорост на автомобила с дизелов двигател не надвишава 135 км / ч. В сравнение с бензинови двигатели имат дизелов двигател по-нисък разход на гориво - не повече от 9.5 литра на 100 км в tsikle.Patriot страната предлага само с 5-степенна механична трансмисия. Трансферът се е променил. Отсега нататък, колата е оборудвана с модерен корейски трансфер Hyundai Dymos. Съотношението на скоростите е променено, за да се увеличи, а сега е 2,56. Това значително подобри проходимостта. Новият случай на прехвърляне е практически шумен и се контролира от джойстика. Корейски случай трансфер минус е, че ако е разрешена, ниска предавка срив на двигателя, той трябва да мине известно време, докато електрониката отново zarabotaet.Hodovaya на Patriot 2014 почти непроменена - зависимо пружинно окачване отпред и чувствителна дизайн с две листови ресори в задната част. Промените засягат принципните ръчната спирачка работи: Сега тя блокира задните колела вместо на вала на витлото. Спирачната система, както и преди, е дискови спирачки отпред и барабанни цилиндрични механизми на задните колела. Всички версии на автомобила са с волано управление.

Пакети и цени

UAZ Patriot от 2014 г. с бензинов двигателПредлага се в три основни комплекта: Classic, Comfort и Limited. Дизеловият вариант на автомобила се предлага в нивата Comfort и Limited. Основната версия е оборудвана с 16-инчови щамповани дискове, атермални очила, централна брава и пълен електрически пакет. Цената за UAZ Patriot започва от 569,990 рубли.