Характеристики на лимузини крави

Характеристики на лимузини кравиКравите не са само източници на мляко. Този вид говеда също се използва за производство на месо. Има отделен тип крави, които се различават по размер от останалите. Кравите от породата лимузина са сред най-големите сред останалите видове.

Характеристики на лимузини крави

Кравите от породата лимузина външно значителносе различават от другите породи. Основната визуална разлика между кравите на породата лимузина може да се нарече удължаване на багажника и сравнително къси крака. Оттук и невероятното име на това животно.

Ако считаме тази порода за една отнай-плодовит, заслужава да се отбележи, че процентът на нарастване на месото в такива крави е много по-висок от средния. Заслужава си да се отчете и непринудеността на този тип говеда за външни условия. Кравите лимузина дават повече крайни продукти.

Основната причина за избора на такава порода еда се нарече устойчивост на стрес към нестабилни условия, защото, както вече е известно, много животни са подложени, като човек, на преживяване. В този случай, независимо от различните фактори, земеделският производител ще получи висококачествени млечни продукти.

Отличителна черта на кравите е лимузинатае значително по-голямо тегло на индивида. Този вид е по-скоро месо, отколкото мляко. Средното тегло на кравата може да бъде 650 кг, а бикът - от 800 кг. Има личности от бикове от лимузината, които могат да тежат до 1000 кг.