Как да храним котенцата: суха храна или храна от масата?

Как да храним котенцата: суха храна или храна от масата?Правилното хранене за котенца в ранна възрасте много важно. Тя трябва да бъде балансирана, да съдържа всички необходими елементи. От това, което котето ще свикне, предпочитанията му за вкус в живота на възрастни до голяма степен зависят.

Как да храним котенцата: суха храна или храна от масата?

Каква храна да се храни с котенцата

Как да учим коте да яде твърда хранаСобствениците на котки, котки знаят колко е трудно и понякога е невъзможно да се свикне възрастното животно на нова храна. Следователно, това трябва да се направи, когато домашния любимец е все още малък.как да преподавате коте на суха хранаЗа да определите дали да дадете на котенцата суха храна или ястия от масата, трябва да определите положителните и отрицателните характеристики на двете:рецепта за див заек и заекСухата храна е лесна за употреба. Ако по-голямата част от деня котето, а след това възрастно животно, принуден да прекара сам, че такава храна ще бъде изход. Достатъчно сутринта изсипете храната в купа, сложи точното количество вода, а фаворитът е пълен до вечерта.как да свикне котка с домашна хранаПравилно приготвена домашна храна за котенцетополезно. Той не съдържа съмнителни добавки, които се намират в някои видове суха храна. Но тя не може да чака дълго време в купа - това ще се обърка. Ако бебето не е готово, остатъците трябва да бъдат изхвърлени и следващата част да бъде поставена в следващото хранене.как да учиш коте да яде хранаМного е важно да се определи коеще се използва суха храна за котенца. Може да се каже недвусмислено, че евтините са мината със забавено действие. С течение на времето животните, които се хранят по този начин, имат проблеми. Преди всичко, черният дроб и бъбреците страдат. Ето защо, ако собственикът обича своя домашен любимец, той ще му даде скъпа скъпа премия храна. Той съдържа веществата, необходими за растежа и развитието на животинските мазнини.

Правилното хранене

Необходимо е да знаете важни неща за храната от масатаза котето. Обикновено се смята, че котките много харесват рибата, така че трябва да я дадете в големи количества. Не е така. Излишъкът от фосфор е много вредно както за младите, така и за възрастни котки, кат. Тя може да се дава само веднъж седмично. От ранна възраст, бебетата с опашка трябва да бъдат научени да ядат зърнени храни, зеленчуци, така че тези храни са важна част от диетата им. Месото е основната храна за котки и котки. В ранна възраст те получават приготвени на огън елда, овесени люспи. Добавете ги на ситно нарязан варено пиле или пуйка. Съотношението месо и зърнени култури 3: 1. Можете да добавите малко варени моркови, kabachka. Ако котето се научи на такова меню, тогава той ще се храни така през целия си живот. Ако това не е направено, то е почти невъзможно да промените диетата. В допълнение към домашно приготвената храна можете да дадете на котенцата суха премия храна, но не се увличайте от нея. В противен случай, животното само ще я изяде, а от друга страна, ако котето не е свикнало да изсушава храната, тогава малко вероятно е той да иска да яде. Поради това е по-добре да се привика бебето към двата типа храна от детството, но да се даде предимство на "правилната" домашна храна.